Banner 980x90

Dzīvesstila tirdzniecības centra "Sāga" izveidē plāno ieguldīt 68 miljonus eiro

Uz Rīgas un Stopiņu novada robežas sākta jauna dzīvesstila tirdzniecības centra "Sāga" būvniecība, kura izveidē plānots investēt 68 miljonus eiro, aģentūru LETA informēja projekta attīstītāja SIA "VPH Latvia" direktors Juris Barkāns.

Rīga, 27.sept., LETA. Uz Rīgas un Stopiņu novada robežas sākta jauna dzīvesstila tirdzniecības centra "Sāga" būvniecība, kura izveidē plānots investēt 68 miljonus eiro, aģentūru LETA informēja projekta attīstītāja SIA "VPH Latvia" direktors Juris Barkāns. Plānots, ka jaunais centrs tiks nodots ekspluatācijā nākamā gada rudenī. Tā kopējā platība būs 57 000 kvadrātmetru. Stopiņu novada dome ir izsniegusi būvniecības atļauju jaunā centra būvniecības darbiem, un ir sākti sagatavošanās darbi tā celtniecībai. Barkāns norādīja, ka tirdzniecības centrā būs veikali mājai ar galveno fokusu uz precēm interjeram, dizainam un sadzīvei, pārtikas veikali, fitnesa klubs, kā arī plānota atpūtas zona pie dīķa. Tirdzniecības centrā būs izveidota arī "Street food" koncepta iela ar restorāniem un kafejnīcām. Plānots arī biroja centrs ar iznomājamām platībām no 200 līdz 2000 kvadrātmetriem. "Tirgū ienāksim ar atšķirīgu iepirkšanās centra konceptu, apvienojot zem viena jumta iepirkšanos, atpūtu un fitnesu, kā arī mūsdienīgu telpu birojiem un ielu ar restorāniem. Mums ir būtiski izveidot ģimenēm draudzīgu iepirkšanās un atpūtas konceptu, piesaistot nozīmīgus savā nišā centra nomniekus un partnerus. Starp nomniekiem būs arī Latvijai jauni zīmoli," sacīja Barkāns. Iepirkšanās centru "Sāga" attīsta "VPH Latvia" kopā ar Igaunijas nekustamo īpašumu attīstītāju "Estmak Capital".  "Firmas.lv" informācija liecina, ka pērn "VPH Latvia" strādāja ar 379 310 eiro apgrozījumu un zaudējumiem 42 588 eiro apmērā. Kompānija reģistrēta 2016.gada jūlijā, un tās pamatkapitāls 2900 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Lietuvas "VPH".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)