Banner 980x90

Dzīvnieku patversmē "Ulubele" vairāk kā 1000 brīvprātīgie piedalījās lielajos darbos

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 23.jūlijā, tika aizvadīta "4finance fonda "Labie Darbi"" organizētā labdarības akcija "Lielais vasaras darbs", kas norisinājās "Ulubeles dzīvnieku patversmē Līči". Uz to pieteicās vairāk kā 1000 brīvprātīgo, kurus pasākuma norises dienā bija iespējams sastapt dažādos patversmes labiekārtošanas darbos.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja "4finance fonds "Labie Darbi"" vadītāja Jeļena Šļihta, jau maijā, tiekoties "4finance fonda "Labie Darbi"" un "Ulubeles dzīvnieku patversmes Līči" pārstāvjiem, tika apzināti veicamie darbi – patversmei bija nepieciešama voljēru apūdeņošanas sistēma un papildu nojumes suņiem, kur patverties no lietus un meklēt ēnu no karstajiem saules stariem.

"Paldies mammām, tētiem, brāļiem un māsām, omītēm un draugiem – visiem, kas atsaucās un palīdzēja. Kopīgiem spēkiem esam ievilkuši gandrīz kilometru garu ūdens vadu suņu voljēros, uzbūvējuši nojumi, atjaunojuši patversmes "opīšu māju", sakopuši tuvējo mežu un patversmes teritoriju un pašu rokām sagatavojuši neskaitāmas rotaļlietas četrkājainajiem draugiem. Rezultāts ir ieguldīto pūļu vērts – aicināsim sabiedrību uz labiem darbiem arī turpmāk," stāsta A/S "4finance" izpilddirektors Toms Jurjevs.

"Lielajā vasaras darbā" brīvprātīgajiem palīgā devās arī sabiedrībā zināmas personības – slavenais basketbolists Kaspars Kambala bija ieradies kopā ar līgavu stilisti Zani Pertniku-Gromovu un demonstrēja spēkus būvdarbos.

"Mēs, "Ulubeles" komanda un patversmes patstāvīgie brīvprātīgie, esam bezgala pateicīgi "4finance fondam Labie Darbi", kas organizēja un finansiāli atbalstīja šo labdarības akciju, kā arī simtiem brīvprātīgo, kuri ziedoja savu sestdienu, lai padarītu mūsu iemītniekiem ikdienu daudz patīkamāku – sunīšiem tagad vienmēr karstajās vasaras dienās būs svaigs dzeramais ūdens! Šo dienu, kurā tika paveikts tik daudz, kopīgā darbā vienojoties gan lieliem, gan maziem, es vēl ilgi paturēšu sev atmiņās," stāsta "Ulubeles dzīvnieku patversmes Līči" vadītāja Ilze Džonsone

"4finance fonds Labie Darbi" izsaka pateicības z/s "Ezerkauliņi" un Zemessardzes 19.bataljona darbiniekiem par nenovērtējamo palīdzību brīvprātīgo ēdināšanā, kā arī "Venden", "Rīgas satiksme", "JCDecaux", "Teltis.lv", "Toi Toi", Ivaram no "Reneva", Valdim un Visvaldim no "TimberLuxGroup", t/n "Kurši", "Pata AB". Īpašs paldies t/c "Komforts" par palīdzību šīs akcijas galvenajā darbā – voljēru apūdeņošanas sistēmas izveidē.

Dalībnieki visas bildes no pasākuma var apskatīt šajā saitē: https://failiem.lv/u/shkk7tnu

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)