Banner 980x90

Eiropas Parlamenta deputāts Krišjānis Kariņš viesosies Salaspilī

25.oktobrī Eiropas Parlamenta deputāts Krišjānis Kariņš ("Vienotība") viesosies Salaspīlī, kur tiksies ar novada domes pārstāvjiem, kā arī novadīs mācību stundu Salaspils 1.vidusskolas skolēniem, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Krišjāņa Kariņa padomniece preses jautājumos Ieva Zīberga.

Vizītes laikā plānota tikšanās ar Salaspils novada domes priekšsēdētāju Raimondu Čudaru un domes deputātiem. Tikšanās laikā plānots pārrunāt Eiropas Savienības atbalstu reģioniem un uzņēmējdarbībai.

Tāpat vizītes laikā K. Kariņš tiksies ar Salaspils 1.vidusskolas skolēniem un skolotājiem iniciatīvas "Uzņēmīgi cilvēki Latvijas izaugsmei" ietvaros. Jau ziņots, ka K. Kariņš un vairāki uzņēmēji viesojas Latvijas skolās un augstskolās, lai stāstītu par savu pieredzi uzņēmējdarbībā un mudinātu jauniešu nākotnē kļūt par uzņēmējiem. Līdz darbībai politikā K. Kariņš bija veiksmīgs uzņēmējs. Vairāk par iniciatīvu: http://www.karins.lv/raksti/uznemigi-cilveki-latvijas-izaugsmei/ .

Krišjānis Kariņš EP strādā Rūpniecības, pētniecības un enerģētikas komitejā un Ekonomikas un monetāro lietu komitejā. Viņš ir Latvijas delegācijas vadītājs EP lielākajā un ietekmīgākajā politiskajā grupā – ETP (Eiropas Tautas partija).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)