Banner 980x90

"Ektornet" Pierīgā pārdeva māju kompleksu ar 280 dzīvokļiem

Nekustamo īpašumu uzņēmums "Ektornet" Ķekavas novadā, Jaunlazdu ielā, pārdeva māju kompleksu "Krustkalni", kurā ietilpst 10 četrstāvu daudzdzīvokļu mājas ar 28 dzīvokļiem katrā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē "Ektornet" komunikācijas konsultante Līva Jēgere.

"Mājokļu tirgū vislielākā aktivitāte novērojama tieši jauno projektu segmentā galvaspilsētā - par atsevišķiem dzīvokļiem interesējas privātpersonas, savukārt par lieliem investīciju projektiem pašmāju un ārvalstu uzņēmēji. Tāpēc likumsakarīgi, ka "Krustkalniem", kas atrodas vien sešu kilometru attālumā no Vecrīgas, ir jauns īpašnieks," veiksmīgo darījumu komentē "Ektornet" valdes priekšsēdētājs Andris Kovaļčuks. "Esam gandarīti, ka jaunais īpašnieks turpinās kompleksa attīstību, radot 280 jaunas dzīvesvietas," turpina A.Kovaļčuks, darījuma detaļas - darījuma summu un pircēju - neatklājot.

"Krustkalni" projekta pirmās kārtas būvniecība tika pabeigta 2008.gadā. Projektā 84 dzīvokļi trīs ēkās ir pilnībā pabeigti un nodoti ekspluatācijā, savukārt pārējās septiņas mājas ir ar nepabeigtu iekšējo apdari. Māju kompleksā, kur visas ēkas atrodas blakus viena otrai, kopumā ir pieejamas 180 pazemes stāvvietas un 130 virszemes autostāvvietas. Projektā paredzēti centralizēti pieslēgumi pilsētas komunikācijām, kā arī bērnu spēļu laukums, gāzes apkure, lifti.

Līdz šim "Ektornet" bijuši vairāki nozīmīgi darījumi, piemēram, šogad pārdots "Panorama Plaza" projekts un 518 dzīvokļu māja Salnas ielā 21, Purvciemā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)