Banner 980x90

Ēlerte: Būtiska problēma Rīgā ir mākslīgi sadārdzināti pakalpojumi

Riga24.lv
Riga24.lv
Būtiska problēma Rīgā ir mākslīgi sadārdzināti pakalpojumi, šādu viedokli šorīt LTV "Rīta panorāmā" pauda Rīgas domes opozīcijas deputāte Sarmīte Ēlerte (V).

Mākslīgi sadārdzinot pakalpojumus lielos uzņēmumos, piemēram, "Rīgas satiksmē", rodoties miljoni, kas, piemēram, aizplūst lojālai arodbiedrībai.

Kā citu satraucošu tendenci Ēlerte minēja to, ka Rīgā sarūk cilvēku skaits, kas acīmredzami liecina, ka dzīves kvalitāte galvaspilsētā nav pietiekama.

Tā saukto "kapu tramvaju" "Vienotība" neatbalsta, jo tas iecerēts uz galvaspilsētas rajonu, kas nebūt nav lielākais Rīgā. Skaidrs, ka šādu tramvaju grib attiecīgā rajona investors, taču lietderīgāk to būtu ierīkot uz Purvciemu, domā politiķe.

"Vienotības" Rīgas mēra amata kandidātu Vilni Ķirsi Ēlerte uzskata par ļoti labu izvēli, jo viņš ir jauns, bet jau ar labu pieredzi politikā. Viņa nepiekrīt, ka Ķirsis būtu neievērojams politiķis, kuram nav cerību konkurēt ar esošo Rīgas domes vadību.

Pati Ēlerte vēlēšanās vairs nekandidēs, jo vēlas politiku pavērot no malas. "Ir daudz neizlasītu un daudz neuzrakstītu lietu," piebilda domniece.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)