Banner 980x90

"Elkor" investējis vairāk nekā 1,5 miljonus eiro veikala paplašināšanā tirdzniecības centrā "Spice Home"

Rīga, 1.feb., LETA.  Mazumtirdzniecības veikalu tīkls "Elkor" investējis vairāk nekā 1,5 miljonus eiro veikala paplašināšanā tirdzniecības centrā "Spice Home", aģentūrai LETA pavēstīja kompānijas pārstāvji.

Kompānijā informēja, ka, ieguldot vairāk nekā 1,5 miljonus eiro, "Elkor" būtiski paplašinājis veikalu tirdzniecības centrā "Spice Home", kas tagad kļuvis par lielāko kompānijas tirdzniecības vietu Pārdaugavā. Divos stāvos izvietotais atjaunotais veikals apmeklētājiem durvis vērs martā, un paplašināšanās rezultātā tajā būs radītas 20 jaunas darba vietas.

Turpmāk paplašinātā veikala pirmajā stāvā atradīsies lielākais no veikaliem "Elkor Tehnika", bet otrajā stāvā būs izvietots mājas preču un interjera priekšmetu veikals "Elkor Home", kā arī bērnu preču veikals "Elkor Kids".

Kopējā "Elkor" veikala tirdzniecības platība tirdzniecības centrā "Spice Home" pieaugs līdz 5500 kvadrātmetru.

"Elkor" tirdzniecības centra "Spice Home" telpās darbojas kopš 2010.gada.

Veikalu tīkla īpašniece ir SIA "ETG", kuras galvenais darbības virziens ir mazumtirdzniecība, servisa nodrošinājums un vairumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Kompānija plašāk pazīstama ar zīmolu "Elkor" un veikaliem "Elkor Tehnika", "Elkor Sport", "Elkor Home", "Elkor Kids", "Elkor Food&Wine", "Gift Shop&Art Galery", kā arī modes centru "Podium", restorānu-picēriju "Storāno" un tirdzniecības centru "Elkor Plaza".

2016.gadā "ETG" apgrozījums bija 51,27 miljonu eiro apmērā, bet peļņa - 144 223 eiro, liecina "Firmas.lv" dati.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)