Banner 980x90

ERGO apdrošina lielākos Rīga 2014 svētku pasākumus

Šonedēļ tiek atklāts Eiropas kultūras galvaspilsētas gads un uzsākas pirmie Rīga 2014 pasākumi. Sniedzot atbalstu šā gada nozīmīgākajiem Eiropas kultūras notikumiem Latvijā, ERGO kā oficiālais Rīga 2014 apdrošināšanas partneris dāvina apdrošināšanu lielākajiem svētku programmas pasākumiem, tādējādi sniedzot ieguldījumu lielāko Rīga 2014 pasākumu norisē, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv vēsta Nodibinājuma Rīga 2014 sabiedrisko attiecību programmas vadītājs Mārtiņš Drēģeris.

Šis ir unikāls un viens no lielākajiem pasākumu apdrošināšanas līgumiem kultūras notikumu vēsturē Latvijā un vērienīgākais apmeklētāju un dalībnieku skaita ziņā. Pirmo reizi šāda mēroga kultūras pasākumi tiek apdrošināti vienkopus, vienā polisē ietverot tik plašu notikumu klāstu visa gada garumā – dažādas izstādes un koncertus, festivālus un citus pasākumus.

"ERGO apdrošināšanas polise ir īpaši izstrādāta kā dāvana Rīgai, kļūstot par Eiropas kultūras galvaspilsētu. Mēs esam lepni par ERGO uzticēto atbildību par svētku organizatoru apdrošināšanu, kas ir viens no būtiskākajiem aspektiem, plānojot tik vērienīgus notikumus. Turklāt daudzas no plānotajām aktivitātēm un to eksponāti ir tik iespaidīgi – piemēram, Pasaules koru olimpiāde, Uguns skulptūras, Gaismas parāde un lielās lelles, grāmatu ķēdē pārvietojamie vērtīgie krājumi, ka vēl jo svarīgāk ir rūpīgi plānoti pasākumi, lai ikviens varētu netraucēti un droši baudīt svētku atmosfēru," stāsta Ingrīda Ķirse, ERGO valdes locekle Baltijas valstīs.

Rīga 2014 lielāko pasākumu organizatoru civiltiesiskā atbildība ar paplašinātu risku segumu, kas ietver arī nozīmīgus organizatoru rīcībā nodotos svētku objektus, kopumā apdrošināta par 1 000 000 eiro. Papildus tam organizatoru atbildība tiks apdrošināta arī attiecībā uz Eiropas kultūras galvaspilsētas gada izstāžu eksponātiem, dažādām vides instalācijām un īpašiem objektiem, kas uz Rīgu tiek gādāti no dažādām pasaules valstīm.

"Apdrošināšana ir viens no būtiskiem priekšnoteikumiem Rīga 2014 pasākumu īstenošanai, tāpēc ERGO atbalsts ir būtisks ieguldījums kultūras notikumu norisē. Apdrošināšana ir papildu garants pārliecībai, ka viss izdosies, kā plānots. Tas ir nozīmīgs atbalsts, lai ikviens apmeklētājs varētu droši izbaudīt šo unikālo notikumu un lai mēs varētu būt lepni, ka Eiropas kultūras galvaspilsētas gads Rīgā organizēts visaugstākajā līmenī visos aspektos," norāda Nodibinājuma Rīga 2014 vadītāja Diāna Čivle.

Eiropas kultūras galvaspilsētas gads tiks atklāts ar daudzveidīgu un augstvērtīgu kultūras pasākumu programmu. Jau šonedēļ – no 17. līdz 19.janvārim – Rīgā svētkus aizsāks Grāmatu draugu ķēde un iespaidīga Gaismas parāde, kā arī Pasaules ugunsskulptūru čempionāts.



Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)