Banner 980x90

Escape Room – spēle, kas kutina nervus un kustina prātu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Peintbols un kino apmeklējums ar draugiem vairs neliekas pietiekami aizraujošs? Piedāvā viņiem Escape Room – spēli komandai līdz četriem cilvēkiem, kur pārbaudīt savas prāta un miera saglabāšanas spējas.

Strādājiet komandā un atrisiniet mīklu laikā!
Escape Room ir kvests realitātē – imitēta nervus kutinoša situācija, no kuras jāizkļūst stundas laikā, meklējot norādes uz izeju. Tā ir intelektuāla spēle – jāmeklē atslēgas, jārisina uzdevumi un mīklas un loģiski jāmēģina izprast saistības starp pavedieniem. Pavadiet spraigus mirkļus ar draugiem, kolēģiem vai paziņām – interesanti būs ikvienam! Tiek piedāvātās vairāku veidu situācijas dažādām gaumēm – mafijas cienīgas spēles ar naudu, darbošanās ar un pret likumu vai savas dzīvības glābšana šausmu filmas sižeta simulācijā. Galvenais ir izkļūt no istabas stundas laikā!

Visdažādākās Escape Room aktivitātes veikalā DāvanuServiss.lv
Iespēja apmeklēt Escape Room var būt lieliska dāvana piedzīvojumu un asu izjūtu cienītājiem – veikalā DāvanuServiss.lv pieejams plašs aizraujošu piedāvājumu klāsts:
- uzzini, kā ir būt pamestam, pieķēdētam un atrasties ieslodzījumā – šausmu filmas "Zāģis" simulācija liks Tev pa īstam novērtēt savu dzīvību;
- izkļūsti virszemē pirms uzsprāgst bumba – Jums ar komandu jātiek ārā no pazemes bunkura, pirms ir aktivizējies tur paslēptais spridzeklis;
- atrodi Ala Kapones paslēpto naudu pirms ierodas likuma sargi – Tavai komandai ir dota istaba, viena stunda un iespēja atrast vienu miljardu ASV dolāru.

Escape Room aktivitāte atrodas vairākās vietās Rīgas centrā, kā arī uz "Tallink" kuģa M/S Isabelle un ir atvērta katru darbdienu līdz pulksten 18.00. 

Saņem eDāvanu savā e-pastā vai dodies tai pakaļ pats
DāvanuServiss.lv ir atrodams gan lielākajos Rīgas lielveikalos, gan tiešsaistē. Šeit var atrast daudz un dažādas dāvanas un piedzīvojumus, ko pasniegt sev tuvajiem, turklāt tas ir ērti un izdevīgi:
- izvēlies dāvanu, iegādājies to un saņem savā e-pastā vienas minūtes laikā. To iespējams arī pasūtīt uz konkrētu adresi vai saņemt DāvanuServiss.lv birojā;
- katrai dāvanai ir 12 mēnešu derīguma termiņš, kā arī iespēja to divu nedēļu laikā atgriezt;
- neskaidrību gadījumā ir iespēja sazināties ar veikala konsultantiem vai pašu pakalpojuma sniedzēju.

Pasniedz draugiem vai kolēģiem nervus kutinošu dāvanu – iespēju izdzīvot datorspēles vai filmas sižetu realitātē. Apskati DāvanuServiss.lv piedāvājumu mājaslapā Davanuserviss.lv un iegādājies Escape Room piedzīvojumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)