Banner 980x90

Evija Sloka piedalīsies grupas "Klaidonis" lielkoncertā

Rīgas Kinostudijā, kopš šīs nedēļas otrdienas, 26.novembra, kad Latvijā ieradās Evija Sloka, grupa "Klaidonis" mēģina un gatavo pārsteigumus  savas 10 gadu jubilejas lielkoncertam, kas jau 30.novembrī  kopā ar draugiem tiešraides koncertā izskanēs Sapņu Fabrikā, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta grupas "Klaidonis" jubilejas tūres producents Sandis Mohovikovs.

Šogad Latvijā populārākā kantrī grupa "Klaidonis" svin 10 gadu jubileju, svētki ir ne vien grupai, bet arī tās līderim Mārim Slokam! Par godu šiem svētkiem grupa sniedza jubilejas koncertus Latvijas lielākajās pilsētās, saņemot lielu fanu mīlestību! Ņemot vērā lielo cilvēku interesi - pārpildītās zāles reģionos, grupa plāno koncertturneju turpināt arī februārī, bet -

Lielās svinības Rīgā ar LR2 tiešraidi, TV ierakstu un draugiem gaidāmas jau šo sestdien plkst.19.00 – Sapņu Fabrikā .

Šķiet, nebūs skaļi teikts, ka grupas "Klaidonis" vārds šobrīd Latvijā ir pazīstams daudziem vietējās mūzikas cienītājiem. Viņu mūziku iemīļojuši gan kantrī, gan šlāgera cienītāji, jo "Klaidonis" spēj prasmīgi savienot tos abus, klāt pielikdami arī roka un blūza elementus.

Sapņu Fabrikā grupai "Klaidonis" uz skatuves pievienosies arī draugi! "Kas tad tie par svētkiem  bez viesiem?"  teic Māris. Atkalredzēšanās uz skatuves būs ar Ainu Poišu, kura kopā ar Māri Sloku savulaik piedalījās šovā "Dziedi ar zvaigzni", sestdien viņi izpildīs "Clementine" , Māris sev blakus aicinās arī Linitu, ar kuru savulaik startēja uz "Eirovīziju", izpildot dziesmu "Tik tu un es", kantrī noskaņu paspilgtināt sola līnijdejotājas, īpaši šim koncertam no mācībām Anglijā atgriezusies Māra meita Evija, kas koncertā sola pirmatskaņojumu un īpašu sveicienu tētim jubilejā dziesmā "Nesaki man neko", uz skatuves kāps arī grupa  "Apvedceļš", "Emburgas zēni", līksma sadziedāšanās garantēta!

"Lai dziesma skan! Lai dziesma skan! Lai priekā noreibst galva!" priekā uzsauc koncerta vadītājs Guntis Skrastiņš.

Klausītājiem koncertā paši jubilāri solās izpildīt savas populārākās dziesmas, to skaitā "Vecais skroderis", "To jau nepateiks neviens", "Muzikants", "Tik ātri aizskrien laiks", koncerta tituldziesmu "Prieks" un citas, kā arī skanēs pavisam jaunas dziesmas, noteikti būs "Mazā dvēselīte", kas nu jau kļuvusi par grupas firmas zīmi, iegūstot labākās dziesmas titulu 2005.gada Bauskas kantrī festivālā un pārliecinoši uzvarot "Latvijas Šlāgeraptaujā 2005" kā arī avīzes "Kas Jauns" lasītāju mīļākā grupas "Klaidonis" dziesma.

"Man pieder tas, ko sauc par laimi, es zinu to, un sirds man jūt!" – koncerta tituldziesmā "Prieks" vēsta Māris. Ne velti šī frāze ir izvēlēta par jubilejas tūres moto. Iemesls grupas dalībnieku laimei noteikti ir viņu mūzikas cienītāju nebeidzamā mīlestība. Tas ir visaugstākais novērtējums darbam, kas darīts no sirds, un iedvesmotājs censties arī turpmāk!

Biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs!


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)