Banner 980x90

Fonds "Viegli" izsludina papildkoncertu "Kāds esi, nāc!"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Pateicoties lielajai interesei, fonds ''Viegli'' izsludina Ziemassvētku koncertu ''Kāds esi, nāc!'' papildkoncertu, uz ko īpaši tiek aicināti jaunieši.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Inga Zālīte, jauniešu koncerts notiks otrdienas vakarā 15.decembrī plkst.21.30. Arī 14.decembra koncertiem plkst.18.00 un plkst.21.30 būs pieejamas papildus biļetes. Biļetes no 25.novembra - ekase.lv.

Ikgadējie fonda "Viegli" Ziemassvētku koncerti "Kāds esi, nāc" notiek 13., 14. un 15.decembrī Dzelzceļa muzejā, Rīgā. Biļetes ir pieejamas 14.decembrī plkst.18.00 un plkst.21.30, un 15.decembrī plkst.21.30 (papildkoncerts).

"Šis ir jau piektais gads, kad notiek fonda "Viegli" Ziemassvētku koncerti Dzelzceļa muzejā. Esam priecīgi par lielo interesi un to, ka katru gadu arvien vairāk cilvēku nāk radīt un baudīt priecīgo kopābūšanas noskaņu. Mēs nolēmām veltīt šo koncertu jauniešiem, jo tieši strādājot ar jauniešiem dažādos Latvijas novados, mēs iepazināmies ar Imantu Ziedoni un iesākām fonda "Viegli" ceļu. Gaidīsim visus, kuriem mīļa Ziedoņa dzeja un fonda "Viegli" mūzika. Ikviens, kurš iegādājas biļeti, palīdz veidot gan Imanta Ziedoņa muzeju, gan apbalvojumu "Laiks Ziedonim"," stāsta Ināra Kehre, fonda "Viegli" vadītāja.

Koncertos būs dzirdamas dziesmas no jaunā albuma "Loks paliek vaļā", kā arī jau iepazītas melodijas no albumiem "Viegli" un "Vakars. Pietura. Jasmīns". Koncertos uzstāsies mūziķi, kuri piedalījušies visu trīs albumu ierakstā – Renārs Kaupers, Māra Upmane-Holšteine, Jānis Holšteins-Upmanis, Raimonds Gusarevs, Jānis Strapcāns, Kārlis Kazāks un citi. Tāpat kā katru gadu, koncertos būs iespēja sarūpēt Ziemassvētku dāvanas un ar Latvijas Pasta atbalstu nosūtīt sveicienu pastkartes draugiem. Klubs "Piens" sagādās pašus garšīgākos siltos dzērienus un uzkodas, bet par radošiem pārsteigumiem, koncertu gaidot, rūpēsies Zili brīnumi.

Koncertu režisors - Viesturs Meikšāns un scenogrāfe – Agnese Kaupere.

Fonda "Viegli" Ziemassvētku koncertu norisi atbalsta: AS "Latvijas Dzelzceļš", AS "Latvijas Gāze", "Latvijas Pasts", SIA "UBS", "Kompānija "NA" un N.Bomja maiznīca "Lielezers".

Imanta Ziedoņa fonds "Viegli" dibināts 2010.gada pavasarī, lai īstenotu fonda patronam – dzejniekam Imantam Ziedonim tuvu misiju: "Latvija ir brīnumskaista zeme, bet skaistajam jāpalīdz parādīties". Fonda mērķis ir atbalstīt un veicināt jaunradi Latvijā, veicinot Imanta Ziedoņa ideju īstenošanos un vērtību turpināšanos, atbalstot radošas, neparastas idejas un, veidojot sabiedriskus projektus, kas atklāj Latvijas skaistumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)