Banner 980x90

Foto: Jeļenas Ostapenko sagaidīšana Rīgas lidostā un tenisistes sensacionālajai uzvarai veltīta preses konference

Latvijas Tenisa savienība
Latvijas Tenisa savienība
Pirmdienas vakarā, 12.jūnijā, plkst.22.15 Starptautiskajā lidostā "Rīga" ielidoja tiešais reiss no Parīzes, no kura tika sagaidīta tenisiste, "French Open 2017" čempione – Aļona Ostapenko un viņas trenere un mamma Jeļena. Pie lidmašīnas trapa Aļonu sagaidīja un sirsnīgi sveica Latvijas Tenisa savienības ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks, Starptautiskās lidostas "Rīga" (RIX) Komerciālā departamenta direktors Artūrs Saveļjevs, kā arī tenisa kluba "Enri" pārstāvji un paši jaunākie Latvijas tenisa spēlētāji.

Pēc lidojuma čempione Aļona un viņas mamma Jeļena tika pavadītas uz starptautiskās lidostas "Rīga" VIP zonu, kur pēc nelielas atpūtas čempione iznāca no lidostas, uz pleciem uzklājusi Latvijas karogu. Ostapenko draugi, radi un līdzjutēji, kuri juta viņai līdzi visu čempionāta laiku, sagaidīja viņu ar skaļām ovācijām un aplausiem. Aļona Ostapenko un Jeļena pateicās visiem par atbalstīšanu, dalījās savās izjūtās un piedzīvotajās emocijās visa turnīra laikā. Ikvienam Aļonas atbalstītājam bija iespēja arī nofotografēties ar čempioni un iegūt viņas autogrāfu.

Savukārt šodien, 13.jūnijā par godu Latvijas tenisistes Aļonas Ostapenko sensacionālajai uzvarai Francijas atklātajā tenisa čempionātā tika rīkota preses konference. Preses konferencē bez tenisistes piedalījās arī viņas māte Jeļena Jakovļeva un Latvijas Tenisa savienības (LTS) ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)