Banner 980x90

Galdu noma – ērts risinājums pasākuma aprīkošanai 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Neviens pasākums nav iedomājams bez galdiem! Lieli vai mazi, apaļi vai kantaini, augsti vai zemi – galdi pasākumā pilda vienu no svarīgākajām aprīkojuma funkcijām. Visērtākais un efektīvākais veids, kā nodrošināt pasākumam šo aprīkojumu, ir galdu noma. 

Šis risinājums paver plašas iespējas izvēlēties tieši konkrētajam pasākumam nepieciešamo galdu veidu un skaitu. Tāpat galdu noma sniedz arī citas priekšrocības pretstatā šī aprīkojuma iegādei un pastāvīgai glabāšanai un uzturēšanai. Piemēram, pilna servisa nodrošinājums – galdu piegāde, montāža un demontāža pēc pasākuma. 

Galdu noma ieteicama, ja rīkojat
- kāzas, 
- banketus,
- svinīgas vakariņas, 
- korporatīvos pasākumus,
- koncertus,
- prezentācijas,
- gadatirgus,
- citus viesmīlības pasākumus. 

Kādus galdus izvēlēties?
Ņemot vērā pasākuma specifiku, vispirms jāizvērtē, kādam mērķim galdi kalpos – vai pie tiem sēdēs cilvēki un, piemēram, vakariņos, vai tie būs paredzēti dažādu lietu novietošanai. Tas palīdzēs izvēlēties piemērotāko galdu veidu no plašā piedāvājuma. 

Pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" piedāvā daudzveidīgu galdu nomu:
- banketa galdi (0,85 m un 1,53 m diametrā),
- apaļie galdi (0,85 m diametrā),
- stāvgaldi (0,85 m diametrā),
- taisnstūra formas galdi (0,80 m x 2,22 m) komplektā ar soliem;
- mazie lounge galdi (0,55 m x 0,55 m)
- galdi ar LED apgaismojumu (0,85 m diametrā). 

Nākamais solis – apzināt, cik cilvēku piedalīsies pasākumā un cik daudz galdu nomā nepieciešami. Ne mazāk svarīgs ir arī piegādes un montāžas jautājums, par ko laikus jāinformē galdu nomas pakalpojuma sniedzējs. 

Galdu nomas priekšrocības
Jau iepriekš minēts, ka galdu noma ir daudz izdevīgāka par šī inventāra iegādi un pastāvīgu glabāšanu. Īpaši svarīgi tas ir reizēs, kad lielāki pasākumi plānoti vien pāris reižu gadā, bet pasākuma aprīkojums nepieciešams plašā klāstā.

Ja dosiet priekšroku "Akurāta" pakalpojumiem, tad jums
- būs iespēja izvēlēties piemērotākos galdus no ļoti plaša nomas inventāra klāsta, 
- tiks nodrošināta galdu piegāde, montāža un demontāža jebkurā vietā Latvijā, 
- būs iespēja izvēlēties dažādu papildaprīkojumu pasākumam.

Ja piemērotāko galdu noma sagādā grūtības un jums nepieciešama konsultācija, aicinām sazināties ar pasākumu aprīkojuma servisa "Akurāts" speciālistiem, kuri spēs ieteikt vislabāko risinājumu tieši jums. 

"Akurāta" galdi – kvalitātes standarts
Visi "Akurāta" galdi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla – koka un metāla. Vienkāršība, neuzkrītošas dizains un parocīgums lietošanā padara šos galdus par neatņemamu aprīkojuma sastāvdaļu ikvienā pasākumā.   

Galdu askētiskais veidols iekļausies jebkurā interjerā un pasākuma tematiskajā noformējumā. Izvēloties "Akurāta" galdu nomu, apsveriet arī cita papildaprīkojuma īri, jo vienuviet saņemt šos pakalpojumus ir daudz ērtāk un izdevīgāk. Varbūt jums nepieciešami banketa krēsli, bāra lete, deju grīda, dienasgaismas lampas vai cits pasākumam noderīgs aprīkojums? 

Ar plašo pasākumu aprīkojuma klāstu iespējams iepazīties "Akurāta" tīmekļvietnē akurats.lv/aprikojums. Negaidiet rītdienu, pasūtiet jau šodien! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)