Banner 980x90

"Galerijā Centrs" - izstāde Likteņdārza draugu alejas atbalstam

Pirms gada ar 1000 akmeņu iebruģēšanu tika atklāta Likteņdārza draugu alejas būvniecība. Šogad uz 18.novembri būs iebruģēti 6 050 bruģakmeņi ar Likteņdārza atbalstītāju vārdiem. Pavisam Ābeļu alejas ceļā līdz amfiteātrim nepieciešami 114 000 bruģakmeņu, tāpēc no 21.novembra līdz 8.decembrim Rīgā, tirdzniecības centrā "Galerija Centrs" Rīdzenes ielā katrs ir aicināts apskatīties Likteņdārza draugu alejai veltītu izstādi un iesaistīties tās tapšanā, ziedojot septiņus latus par bruģakmeni ar savu vārdu un uzvārdu, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē "Kokneses fonds".

Likteņdārza īstenotāju mērķis ir radīt šo dārzu kā dāvanu Latvijai tās 100.dzimšanas dienā 2018.gadā.

Lai iecere īstenotos, atbalstu ar sava bruģakmens izveidi dārza idejai pauduši gan Latvijas sportisti, to skaitā "Dinamo Rīga" komanda, Jānis Lūsis, Voldemārs Lūsis, Kristians Lūsis, Aigars Apinis, Aldis Šūpulnieks, Daiga Dadzīte, Raimonds Bergmanis, Dainis Dukurs, Martins Dukurs un Tomass Dukurs, gan Likteņdārza ziedojumu akciju "Top Latvijas Likteņdārzs!" dalībnieki - LTV žurnālists Jānis Geste, mūziķi Aija Andrejeva, Kārlis Kazāks un Jānis Holšteins Upmanis, diriģents Ints Teterovskis, aktieri Sigita Jevgļevska, Uldis Dumpis un Varis Vētra, gan politiķis Artis Pabriks un Ilze Jurkāne ar ģimeni, gan arī Aina Poiša, Jolanta Gulbe Paškeviča, Deniss Paškevičs, Elita Patmalniece un Žaklīna Cinovska. Bruģakmeņi ar šo cilvēku vārdiem izstādes laikā būs apskatāmi t/c "Galerija Centrs" Rīdzenes ielā. Izstādes ietvaros būs iespēja arī tuvāk iepazīties ar Likteņdārza ideju, aprunāties ar dārza īstenotājiem un aplūkot bruģakmens ceļa vides instalāciju.

Darba dienās no plkst.14.00 līdz 18.00 un sestdienās no plkst.12.00 līdz 16.00 "Galerija Centrs", ziedojot septiņus latus, būs iespējams saņemt akcijas organizatoru simbolisku pateicību kā apliecinājumu dalībai ceļa īstenošanā. Atbalstīt ar savu bruģakmeni aicinām arī Likteņdārza lapā http://www.draugiem.lv/liktendarzs, ziedojot par bruģakmeni ar SMS. Atbalstītāju vārdi tiks iegravēti uz bruģakmeņiem un 2014.gada pavasarī iebruģēti Likteņdārza draugu alejā.

Kopš 2008.gada Likteņdārzs top uz salas Daugavā, Koknesē. Šobrīd dārzā par Latvijas Televīzijas "Top Latvijas Likteņdārzs!" saziedotajiem līdzekļiem top amfiteātra akmeņu krāvums "Sirmais saulriets", ko plānots pabeigt decembrī.

Ik gadu dārzu apmeklē vairāki desmiti tūkstoši cilvēku - ģimenes, draugu un domubiedru grupas, darba kolektīvi, skolēnu grupas, lai atgrieztos atkal un atkal un izjustu piedalīšanās un radīšanas prieku. Vairāk informācijas - www.liktendarzs.lv.

Piedalies Likteņdārza veidošanā un attīstībā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)