Banner 980x90

Gatavojoties "Baltās nakts" pasākumiem, slēgs velorikšu un elektromobīļu satiksmi Brīvības pieminekļa laukumā

Rīga, 7.sept., LETA. Saistībā ar pasākuma "Baltā nakts 2018" norisi no šodienas plkst.18 līdz 11.septembra pusnaktij būs aizliegta velorikšu, tā dēvētā alusipēda, elektromobiļu un zirgu pajūgu satiksme Brīvības pieminekļa laukumā, aģentūru LETA informē Rīgas domē.

Tāpat no 8.septembra plkst.13 līdz 9.septembra plkst.3 būs aizliegts izmantot skaņu pastiprinošās iekārtas un ielu muzicēšanas priekšnesumus Vērmanes dārzā, bet no 8.septembra plkst.18 līdz 9.septembra plkst.2 - aizliegts izmantot skaņu pastiprinošās iekārtas un ielu muzicēšanas priekšnesumus 13.janvāra ielas pazemes pārejā.

Tāpat to būs aizliegts darīt no šodienas plkst.18 līdz 10.septembra pusnaktij Brīvības pieminekļa laukumā.

Kā ziņots, naktī no 8.septembra uz 9.septembri 13 gadu pēc kārtas Rīgā notiks mūsdienu kultūras forums "Baltā nakts", kopumā piedāvājot 53 aktivitātes dažādās pilsētas vietās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)