Banner 980x90

Gatavojoties sniegam, Rīgas ielu uzturēšanas darbos iesaistītas visas pilsētai pieejamās tehnikas vienības

Rīga, 23.nov., LETA. Ņemot vērā prognozētos laika apstākļus, Rīgas ielu, tiltu un pārvadu uzturēšanas darbos iesaistītas visas pilsētai pieejamās tehnikas vienības, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Viņa norāda, ka, saskaņā ar sinoptiķu prognozēm, nedēļas nogalē Rīgā gaidāms sniegs, kā rezultātā izveidosies vismaz divus līdz četrus centimetrus bieza sniega sega.

Ziemas sezonā pilsētas ielu uzturētāji strādā 24 stundu režīmā, lai, sākoties snigšanai, nekavējoties varētu veikt ielu, tiltu un satiksmes pārvadu attīrīšanu no sniega un brauktuvju apstrādi ar pretslīdes materiāliem. Pilsētai ir pieejamas 59 ziemas tehnikas vienības.

Vienlaikus Satiksmes departamenta speciālisti aicina šoferus pārbaudīt transporta līdzekļu tehnisko stāvokli un atbilstību ziemas apstākļiem. Tāpat ieteicams ievērot lielāku braukšanas distanci un izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu.

Rīgas ielu, tiltu un satiksmes pārvadu uzturēšanu veic pilnsabiedrība "Daugavas labā krasta uzturētājs" un pilnsabiedrība "Daugavas kreisā krasta uzturētājs".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)