Banner 980x90

"Google Street View" automašīna atgriezīsies Latvijā kartes datu atjaunošanai

Rīga, 18.jūl., LETA. Šovasar "Google Street View" automašīna atkal ceļos pa Latviju, lai atjauninātu vietējos datus "Google Maps" kartē, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve.

Šoreiz "Google Street View" automašīna īpašu uzmanību pievērsīs informācijas atjaunināšanai par starppilsētu ceļiem.

"Google Maps" iespēja "Street View" patlaban ir pieejama vairāk nekā 85 valstīs visā pasaulē. Tā lietotājiem sniedz iespēju aplūkot dažādu ielu, kā arī kultūras un nacionālā mantojuma objektu attēlus. Šī iespēja ir pieejama arī programmā "Google Earth" un "Google Maps" mobilajā lietotnē.

"Google" sola aizsargāt privātumu, vienlaikus ļaujot lietotājiem izmantot "Street View" iespēju savā labā. Pirms apkopoto attēlu publicēšanas tie tiek apstrādāti ar īpašu tehnoloģiju, aizklājot cilvēku sejas un automašīnu reģistrācijas numurus, lai tie nebūtu identificējami, tādējādi pasargājot personu privātumu. "Street View" piedāvā arī iespēju vēlāk izņemt attēlus, par kuriem saņemts paziņojums, ko iespējams izdarīt, nospiežot pogu "Ziņot par problēmu" jebkura attēla apakšējā labajā stūrī.

Brauciens sāksies 25.jūlijā un ilgs aptuveni divus mēnešus.

Iepriekš "Google Street View" automašīnas Latvijā fotografēja datus "Google Maps" kartei 2011.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)