Banner 980x90

Grāmatas un ceptuves "Lāči" jaunas izklaides programmas atklāšana

 Iras Ozolas grāmatas "Rotaļas ar zīmēm vai zīmju rotaļas ar mums" atklāšanas svētki un jaunas izklaides pasākumu programmas ar latvju zīmēm prezentācija ceptuvē "Lāči" notiek  22.janvārī plkst.18.00 ceptuvē "Lāči" "Benūžu - Skauģi", Babītes novadā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē SIA Ļāči".

Prezentācijas laikā varēs iepazīties ar jauno Iras Ozolas grāmatu "Rotaļas ar zīmēm vai zīmju rotaļas ar mums", kas ir īpaša grāmata par senču un tautas zīmēm.

Ceptuve "Lāči", cepot īstu rudzu maizi, kas ir latviešu kultūras pamatvērtība, jau no pašiem pirmsākumiem iepakojumu dizainos izmanto arī senās latvju zīmes. Iedvesmojoties no Iras Ozolas jaunās grāmatas, kurā ir aprakstīts kā un kāpēc radušās latvju zīmes, Lāči izveidojuši jaunu izklaides pasākumu programmu, kurā ikvienam būs iespēja atraktīvā veidā darboties, kā arī iepazīt dažādas zīmes un simbolus.

Pasākuma viesus priecēs folkloras kopa "Delve" ar dziesmām un zīmju rituāliem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)