Banner 980x90

Grīdas mops ir neatsverams palīgs Jūsu telpu tīrībai!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vai grīdas uzkopšanu var padarīt ātrāku un vieglāku – ne reizi vien katrs no mums par to ir aizdomājies! Jā, var! Izvēloties grīdas seguma kopšanas metodi, iespējams, ka grīdas sausās un mitrās uzkopšanas darbarīks mops var kļūt par Jūsu lielāko palīgu!

Vai Jūsu grīdas tiek koptas efektīvi?
Gan mājās, gan publiskās telpās, piemēram, birojos, skolās, restorānos un veikalos, vislielākās pūles prasa tieši grīdu uzkopšana. Izvēloties darbarīkus un līdzekļus, pievērsiet uzmanību gan tam, lai tīrīšanas līdzekļi būtu nekaitīgi veselībai, gan arī dažādiem citiem aspektiem:
- tīrīšanas efektivitāte – uzkopjot lielu platību, ir vērts padomāt, vai izvēlētā metode lieki netērē daudz laika un spēka;
- uzkopšanas darbarīku tīrība – jāatceras, ka arī paši darbarīki ir regulāri jākopj, tādēļ izvēlieties vienkārši tīrāmus rīkus;
- virsmu nolietošanās – nepareizi izvēlētas tīrīšanas metodes var bojāt dažādu materiālu grīdas segumu un veicināt tā nolietošanos. 

Padariet telpu tīrīšanu vieglāku, saglabājot tīrības kvalitāti!
Grīdas bieži tiek koptas ar pārāk slapjām grīdas lupatām vai sintētiskām birstēm, kas putekļus tikai iznēsā pa telpu. Lieliska alternatīva ir uzņēmuma "Berendsen" piedāvātais grīdas mops – tie ir veidoti no mikrošķiedras auduma, kas padara efektīvu gan sauso, gan mitro tīrīšanu:
- antistatiskā elektrība savāc visus putekļus, spalvas un vieglus netīrumus, neļaujot tiem iznēsāties pa telpu;
- mikrošķiedras audums un mopa bārkstis izžūst daudz ātrāk nekā ierastās grīdas lupatas;
- "Berendsen" mopi ir droši koka, lamināta, parketa, marmora, linoleja, flīžu un jebkuru citu mitrumizturību materiālu grīdas segumam, turklāt mopa audums grīdu ne tikai iztīra, bet arī nopulē;
- mopam ir kāts ar vienkārši lietojamu mehānismu, kas ļauj noņemt un uzlikt mopu bez liekām pūlēm.

"Berendsen" mopu serviss
Uzņēmums "Berendsen" piedāvā arī mopu servisu – reizi nedēļā vai retāk lietotie grīdas mopi tiek nomainīti, atstājot vietā tīrus.

Izvēlieties "Berendsen" grīdas mopus un izbaudiet arī kvalitatīvu servisu, kas padarīs telpu tīrīšanu patīkamāku – sazinieties ar "Berendsen", zvanot 675 000 75, rakstot uz: info@berendsen.lv vai aizpildot kontaktu formu mājaslapā berendsen.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)