Banner 980x90

Gudrie pilsētnieki aicina masu pasākumos uzstādīt velonovietnes

Gudrie pilsētnieki Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš Skolu Jaunatnes dziesmu un deju svētku noslēguma pasākumos sveica visus tos, kuri pārvietojās gudri - atbrauca ar velosipēdiem un izmantoja bezmaksas apsargātās velonovietnes, kuras nodrošināja "Blue Shock Bike".

Velonovietnes bija pieprasītas un guva cilvēku atsaucību un pozitīvas atsauksmes.

Gudrie pilsētnieki un Latvijas riteņbraucēju apvienība aicina masu pasākumu organizatorus atbalstīt aktīvu un videi draudzīgu dzīvesveidu un velo kultūras attīstību, domājot par pasākuma apmeklētāju ērtībām, nodrošinot drošu velo novietošanu.

Gudro pilsētnieku jeb Eiropas Komisijas iniciatīvas Pārvietojies gudri (DO THE RIGHT MIX) mērķis ir aicināt cilvēkus dažādot transporta veidus, vienlaikus risinot vairākas Eiropas Savienības iedzīvotājiem aktuālas problēmas – samazināt satiksmes sastrēgumus pilsētās, mazināt atmosfēru sasildošo izplūdes gāzu apjoms un uzlabot eiropiešu veselības stāvokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)