Banner 980x90

Gultu un guļamistabas piederumu salons "Delux Dreams"

Gulta ir svarīgākais objekts guļamistabā, kas reizē kalpo gan kā interjera priekšmets, gan arī sniedz Jums kvalitatīvu nakstmieru.

Divguļamās gultas

Delux Dreams divguļamās gultas ir perfekta izvēle ērtai gulēšanai.

Gulta ir svarīgākais objekts guļamistabā, kas reizē kalpo gan kā interjera priekšmets, gan arī sniedz Jums kvalitatīvu nakstmieru.

Delux Dreams divguļamās gultas tiek veidotas pēc kontinentālo gultu principa – atsperes ir ne vien matracī, bet arī gultas daļā, tādējādi nodrošinot papildus ķermeņa atbalstu.

Muguras un muskuļu sāpes, kā arī ķermeņa sasprindzinājumu atvieglo atbalsta zonas, kādās ir sakārtotas atsperes Delux Dreams divguļamo gultu matračos.  Tā rezultātā nakts laikā nav jāgrozās, lai atrastu ērtāku pozu, un miegs ir daudz dziļāks, kas radīs možuma sajūta no rīta. Katra atspere ir iepakota atsevišķi, līdz ar to, spiediens uz atsperēm, kas tiek radīts vienam kustoties, nepārvietojas pa visu matraci.

Divguļamās gultas iespējams pielāgot savām vēlmēm. Pirmkārt, iespējams izvēlēties sev piemērotāko matraci – mīkstu, vidēji mīkstu, cietu vai ļoti cietu – lai sasniegtu augstāko komforta līmeni un labāko miega kvalitāti un piemērotāko virsmatraci. Otrkārt, arī gultu dizains ir pielāgojams, izvēloties galvgali, audumu un gultas kājas. Gultas rāmis tiek veidots no kvalitatīva masīvkoka.

Divguļamās gultas var būt arī motorizētas. Tas nozīmē, ka vienkārši piespiežot pogu, var mainīt muguras atbalsta, kājgaļa vai vienlaikus abu zonu novietojumu, garantējot ērtāku pozu lasīšanai vai kāju, muguras atpūtināšanai.

Lasiet vairāk: https://www.delux.ee/lv/product-category/gultas/

Matrači

Matrači ir būtiski laba miega nodrošināšanai. Matracim ir jābūt gulētājam piemērotam un augstas kvalitātes, lai gūtu izcilu komfortu miega laikā.

Matrači pieejami dažādos izmēros. Izvēloties sev piemērotu matraci, vispirms jānovērtē tā garumu. Tam ir jābūt vismaz par 15 centimetriem garākam par gulētāju. Platumā, savukārt, jābūt vairāk nekā 70 centimetriem uz vienu gulētāju. Matrača izvēle, protams, ir atkarīga arī no gulēšanas paradumiem, kā arī pašu gulētāju parametriem.

Labas kvalitātes matrači nodrošina atbalstu ķermenim un mugurkaulam. Izvēloties matraci, ir būtiski pārbaudīt, vai starp ķermeni un matrača virsmu neveidojas atstarpe. Ķermeņa atbalstu nodrošina atsperu sistēma, kas ir iedalīta zonās. Ķermenis iegrimst matracī, līdz tas sasniedz pareizo atbalsta līmeni. Katra atspere ir iepakota individuālā auduma kabatā.

Izvēloties matraci, daudzi uzskata, ka ciets matracis spēj sniegt pilnvērtīgu atbalstu un atbrīvot no muguras sāpēm, taču svarīgi ir izpētīt, kā matracis atbalsta mugurkaulu. Pētījumi liecina, ka pārāk ciets matracis liek ķermenim pielāgoties virsmai. Delux Dreams matrači pieņem

Jūsu ķermeņa formu, pielāgojoties tai, un sniedz atbalstu mugurkaulam, nesasprindzinot muskuļus. Guļot ķermeņa dabiskajā pozā, Jūs varat baudīt kvalitatīvu naktsmieru un izbaudīt katru dienu.

Lasiet vairāk: https://www.delux.ee/lv/product-category/matraci/

Antialerģiskas segas

Antialerģiskas segas ir piemērotas cilvēkiem, kuri cieš no dažādām alerģijām vai astmas. Tādā gadījumā nepieciešams izvairīties no galvenā kairinātāja – putekļu ērcītes, kā arī citiem alergēniem. Segai ir jānodrošina ne tikai komforts, bet arī drošība nakts laikā.

Izvēloties antialerģiskas segas, ir jāpievērš uzmanība to materiālam. Piemēram, Delux Dreams sega "Daunlux" ir veidota no inovatīva, patentēta pildmateriāla "Luxfill", kas ir vieglāks, gaisīgāks un mīkstāks nekā dūnas. Materiāls veidots, ņemot labākās dūnu īpašības, un tās tikušas papildinātas. Tas ir hipoalerģisks, elpojošs, bez putekļu ērcītēm, viegli mazgājams un lētāks materiāls nekā dūnas. Sega ir augstas kvalitātes, tā nezaudēs savas īpašības visu gulēšanas laiku un nodrošinās mieru ar alerģiju sirgstošiem cilvēkiem.

Lasiet vairāk: https://www.delux.ee/lv/product-category/segas/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)