Banner 980x90

Gumijas paklājs – tīru telpu garants

Foto: Berendsen.lv
Foto: Berendsen.lv
Tuvojas rudens – krāšņs, tomēr komplicēts gadalaiks, kas līdz ar krāsainām lapām un kastaņu bumbuļiem nes līdzi arī lietu, dubļus un daudz mazāk saules gaismas. Kā parūpēties par to, lai telpas būtu patīkami tīras un higiēniskas arī rudenī un ziemā? Par to – lasiet tālāk!

Kas ir skreiperis?
Par skreiperiem dēvē raupjus izturīga materiāla (visbiežāk – gumijas) paklājus, kuri paredzēti novietošanai pie ēku ieejām vai arī vējtveros, lai no nācēju apaviem savāktu lielāko daļu gružu, dubļu un netīrumu, tādējādi aizkavējot to ienešanu tālāk telpās.

Priekšrocības, ko sniedz gumijas paklāji-skreiperi
• Rievotais gumijas protektors efektīvi noberž raupjos netīrumus no apavu zolēm.
• 100 % nitrila gumijas sastāvs – paklājs ideāli piemērots kā iekštelpām, tā arī laukā.
• Nedeformējas mitruma un sala ietekmē.
• Viegli kopjams.
• Pateicoties paklāja paaugstinātajai maliņai visapkārt, tas pilda vannītes funkciju, kur lieliski sakrāties liekajam lietus ūdenim vai izkusušajam sniegam.

Kādās telpās īpaši noder gumijas paklāji?
Primāri šādi izturīgi paklāji noder pie ēku ieejām un priekštelpās, kur svarīgi savākt lielāko daļu netīrumu, lai tālākās telpas saglabātu tīras. Izturīgā materiāla gumijas paklāji ir droši liekami arī ārā pat ziemā. Tāpat tos var novietot starp telpām, kurās atšķiras higiēnas līmenis, piemēram, pāreja no saimniecības vai apkures telpas uz citām telpām.

Kā panākt maksimālu tīrību?
Gumijas paklāji nav vienīgie uzņēmuma "Berendsen" klāstā. Īpaši labam un higiēniski tīram rezultātam ieteicams gumijas paklājus kombinēt ar citu veidu maināmiem paklājiem, kas tālāk savāks lieko mitrumu un citus netīrumus. Piemēram, pie ēkas ieejas ārpusē ir novietots gumijas paklājs, savukārt telpās pie ieejas atrodas kokvilnas paklājs, mikrošķiedras paklājs vai neilona paklājs, kas savāc sīkākos netīrumus un atlikušo mitrumu no ienācēju apaviem.

Kādas priekšrocības sniedz "Berendsen" gumijas paklāji?
Uzņēmuma "Berendsen" piedāvātie maināmie gumijas paklāji ir ražoti no augstvērtīgas nitrila gumijas, kas savas īpašības saglabā it visos laikapstākļos. Šie gumijas paklāji ir īpaši veidoti tā, lai gruži un citi abrazīvie netīrumi kā arī ūdens paliktu paklājā un nenonāktu tālāk telpās. To nodrošina speciāli paaugstināta paklāja gumijas maliņa pa visu paklāja perimetru.Gumijas paklāji ir pieejami melnā krāsā, divos izmēros (85x140 un 115x180). 

Lai arī kādu paklāju veidu izvēlētos, "Berendsen" to nomainīs un iztīrīs pēc noteikta grafika, līdz ar to Jums ne par ko nebūs jāraizējas. 

Kādu paklāju izvēlēties iekštelpās pēc gumijas paklāja?
"Berendsen" piedāvā plašu klāstu ar dažādu materiālu un izmēru paklājiem, tādēļ ikviens var atrast sev piemērotāko. Kokvilnas paklāji tiek augstu novērtēti dabīgo materiālu cienītāju vidū un izceļas ar lieliskām mitrumu uzsūcošām īpašībām. Mikrošķiedras paklājs ir efektīvākais paklājs maināmo paklāju tirgū, jo spēj savākt līdz pat 95 % netīrumu. Telpām, kurās apmeklētāji vai darbinieki daudz laika pavada kājās, pieejams arī ergonomiskais paklājs un komforta paklājs, kas mazinās slodzes radīto nogurumu.

Ja arī Jūs vēlaties atvieglot savu ikdienu un uzticēt rūpes par tīrību profesionāļiem, ielūkojieties vietnē Berendsen.lv, izvēlieties sev ērtāko pakalpojumu un piesakiet jau tūlīt, lai krāsaino rudeni sagaidītu ar tīrām grīdām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)