Banner 980x90

Idejas Rīgas galveno Ziemassvētku egļu noformējumam iesniedzis tikai viens pretendents

Rīga, 24.okt., LETA. Rīgas galveno Ziemassvētku egļu noformējuma māksliniecisko ideju konkursā saņemts viens piedāvājums, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārstāve Indra Vilde.

Konkursa mērķis bija izvēlēties piedāvājumu Ziemassvētku egļu noformējuma veidošanai 11.novembra krastmalā, Doma laukumā un Rātslaukumā.

"Konkursa ideja bija atgādināt par svētku egles leģendu un turpinātu popularizēt Rīgu kā pirmās Ziemassvētku egles dzimteni, veidojot noformējumus mākslinieciski augstvērtīgus, radoši pielietojot gan mūsdienīgas tehnoloģijas, gan svētku simbolus un jēdzienus, gan tautas tradīciju un etnogrāfijas mantojuma mūsdienīgu interpretāciju," skaidroja Vilde.

Ikviens interesents savas idejas konkursā varēja iesniegt līdz 23.oktobrim un šajā laikā departaments saņēma viena pretendenta piedāvājumu.

Šobrīd notiek iesniegtā piedāvājuma izvērtēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)