Banner 980x90

Iedzīvotāji sūdzas: Mežciemā dzeramais ūdens autocisternā bijis par maz

Sakarā ar ūdensvada avāriju Biķernieku ielā 98, kopš svētdienas 5.oktobra vairākās ēkās Mežciemā pārtraukta ūdensapgāde.

SIA "Rīgas ūdens" ūdensvada bojājumus solīja salabot līdz 6.oktobra vakaram. Savukārt, lai nodrošinātu iedzīvotājiem dzeramā ūdens piegādi, SIA "Rīgas ūdens" pie veikala "Mego" Mežciemā novietoja ūdens autocisternu.

Interneta vietnes "Twitter.com" lietotāji ziņo, ka ūdens padeve netika atjaunota līdz 6.oktobra vakaram, tāpat arī ūdens autocisterna nav pietiekami nodrošinājusi dzeramo ūdeni, novēroja pilsētas informācijas portāls Riga24.lv.

Centralizētā ūdensapgāde pārtraukta ēkās, kas atrodas uz Hipokrāta, S.Eizenšteina ielās, kā arī Biķernieku ielā Nr. 98 un 102.

Ar SIA "Rīgas ūdens" pārstāvjiem Riga24.lv sazināties neizdevās, taču kā liecina SIA "Rīgas ūdens" mājas lapā pieejamā informācija, centralizētā ūdensapgāde Mežciemā atjaunota otrdien, 7.oktobrī ap plkst.9.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)