Banner 980x90

Ierobežo satiksmi pār pagaidu tiltu pār Mūsas upi Bauskā

Pagaidu tilta pār Mūsas upi laiduma sekciju nomaiņas dēļ no 17.oktobra plkst.22.00 līdz 18.oktobra plkst.7.00 būs ierobežota satiksme pār pagaidu tiltu pār Mūsas upi Bauskā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Latvijas Valsts ceļi.

Remonta darbu laikā kravas automašīnu pārvietošanās pār pagaidu tiltu būs aizliegta. Satiksmi organizēs satiksmes regulētāji. Kravas transportam apbraukšana caur Jelgavu.

Lai neapdraudētu satiksmes drošību, aicinām autovadītājus būt uzmanīgiem, ar izpratni izturēties pret ieviestajiem satiksmes ierobežojumiem ceļu būvobjektos un īslaicīgajās ceļu remonta vietās, ievērot atļauto braukšanas ātrumu, drošu distanci starp transportlīdzekļiem un noteikto satiksmes organizācijas kārtību, kā arī rēķināties ar iespējamo papildus braukšanas laiku!

Aicinām autovadītājus izvēlēties rudenim raksturīgajiem laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. Tāpat aicinām pārliecināties par automašīnas labu tehnisko kārtību, īpaši pievēršot uzmanību riepu stāvoklim un gaismu regulējumam.

Plašāku un detalizētu informāciju par braukšanas apstākļiem un autoceļu uzturēšanas klasēm un prasībām varat iegūt, www.lvceli.lv, www.celugids.lv, kā arī zvanot pa bezmaksas diennakts informatīvo tālruni 80005555.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)