Banner 980x90

Ierobežos satiksmi Latvijas prezidentūras pasākumu laikā

Sakarā ar Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē pasākumiem ceturtdien un piektdien, 5. un 6.februārī, nepieciešamības gadījumā tiks īslaicīgi ierobežota transportlīdzekļu un gājēju satiksme:
* Kuģu ielas posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15;
* Valguma ielas un Akmeņu ielas krustojumā;
* Valguma ielas un Uzvaras bulvāra krustojumā;
* Mūkusalas ielas un Akmeņu ielas krustojumā;
* Trijādības ielas un Raņķa dambja krustojumā;
* Meistaru ielas posmā no Amatu ielas līdz Vaļņu ielai un Amatu ielā (tikai 5. februārī).

Tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (nepieciešamības gadījumā atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu):
* no 5. februāra plkst. 7.00 līdz 6. februārim plkst. 20.00 Kuģu ielas labajā pusē, posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15;
* 5. februārī no plkst. 7.00 līdz 23.00 Amatu ielas abās pusēs, posmā no Šķūņu ielas līdz Meistaru ielai un stāvlaukumā pie Lielās Ģildes;
* 5. februārī no plkst. 7.00 līdz 23.00 Meistaru ielas abās pusēs, posmā no Amatu ielas līdz Vaļņu ielai;
* 5. februārī no plkst. 7.00 līdz 17.00 trīsdesmit metru garā posmā Tirgoņu ielas labajā pusē, posmā no Šķūņu ielas līdz Krāmu ielai (izņemot transportlīdzekļus ar izsniegtajām stāvēšanas atļaujām stāvlaukumā pie Lielās Ģildes).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)