Banner 980x90

Īsi pirms mācību gada sākuma meklē direktorus 11 Rīgas izglītības iestādēm

Foto: Riga24.lv
Foto: Riga24.lv
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludinājis konkursus uz 11 vakantiem Rīgas skolu un bērnudārzu direktora amatiem, liecina informācija departamenta mājaslapā.

Konkursā tiek meklēti pretendenti Rīgas 14.pirmsskolas izglītības iestādes, Rīgas 224.pirmsskolas izglītības iestādes, Rīgas 255.pirmsskolas izglītības iestādes, Rīgas 167.pirmsskolas izglītības iestādes, kā arī pirmsskolas izglītības iestādes "Māra" direktora amatiem.

No pretendentiem tiek prasīta atbilstoša izglītība, valsts valodas zināšanas augstākajā līmenī, kā arī vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanas. Nepieciešama vismaz trīs gadu pieredze pirmsskolas izglītības jomā un vismaz divu gadu pieredze izglītības darbā vai vadības darbā izglītības jomā. Par priekšrocību tiks uzskatīta iepriekšēja pieredze pirmsskolas izglītības iestāžu darbā.

Konkursa kārtībā tiek meklēti arī pretendenti Rīgas 19.vidusskolas, Rīgas 64.vidusskolas, Rīgas 69.vidusskolas, Rīgas 3.speciālās pamatskolas, kā arī Š.Dubnova Rīgas Ebreju vidusskolas un Rīgas Lietuviešu vidusskolas direktora amatam.

Arī šo amatu pretendentiem tiek prasīta atbilstoša izglītība, valsts valodas zināšanas augstākajā līmenī, kā arī vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanas. Lai pretendētu uz kādu no šiem amatiem, nepieciešama vismaz trīs gadu pieredze vispārējās izglītības jomā un vismaz divu gadu pieredze izglītības vadības darbā.

Lai pretendētu uz Rīgas Ebreju vidusskolas direktora amatu, vēlamas ivrita zināšanas, bet, lai pretendētu uz Rīgas Lietuviešu vidusskolas direktora amatu, vēlamas lietuviešu valodas zināšanas.

Pieteikumi uz vakantajiem amatiem jāiesniedz līdz 15.septembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)