Banner 980x90

IT uzņēmums "Tieto Latvia" pērn apgrozīja 40 miljonus eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums "Tieto Latvia" pērn apgrozījis 40,356 miljonus eiro, kas ir par 2% vairāk nekā gadu iepriekš, kad uzņēmuma apgrozījums bija 39,724 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmuma peļņa pērn augusi par 14% un sasniedza 4,008 miljonus eiro. Gadu iepriekš "Tieto Latvia" nopelnīja 3,512 miljonus eiro.

2013.gadā uzņēmums apgrozīja 44,399 miljonus eiro, bet nopelnīja 5,256 miljonus eiro.

SIA "Tieto Latvia" nodarbojas ar programmatūras izstrādi, ieviešanu un tehnisko apkalpošanu, kā arī licencētu datorprogrammu tirdzniecību. Uzņēmums pilnībā pieder Somijas uzņēmumam "Tieto Corporation".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)