Banner 980x90

Itāļu valodas kursi Rīgā – ekskursijai Romā

Foto: Unsplash.com
Foto: Unsplash.com
Mēdz sacīt, ka visi ceļi ved uz Romu! Itālija – valsts ar senu vēsturi un pasakainu dabu; tā atrodas Dienvideiropas centrālajā daļā un ik gadu vilina tūkstošiem tūristu. Neatkarīgi no tā, vai dosieties uz Itālijas ziemeļiem, lai baudītu ziemas priekus kalnos, uz gleznaino Venēciju pēc pavasara maigā pieskāriena vai medīt kultūras pieminekļus Romā, katram ceļotājam ir jānodrošinās ar itāļu valodas pamatzināšanām, kas atvieglos saziņu ar vietējiem. Skrivanek Baltic Valodu mācību skolas piedāvātie itāļu valodas kursi Rīgā ļaus Jums sagatavoties gaidāmajam ceļojumam!

Kāpēc ir vērts apgūt itāļu valodu?
Zinātkārākos interesantus noteikti nodarbinās jautājums, kā tieši zināšanas itāļu valodā viņiem var noderēt un kāpēc to ir vērts apgūt valodu kuros? Iemācoties itāļu jeb itāliešu valodu Jūs nodrošināsiet sev iespēju:
• sarunāties ar vietējiem iedzīvotājiem. Itālieši nav naski uz svešvalodu apgūšanu savā zemē, tāpēc ar angļu valodu var būt par maz;
• labāk izprast kolorīto itāļu kultūru, ko dala ziemeļu un dienvidu reģioni;
• apgūt arī citas romāņu saimes valodas, kā spāņu, portugāļu, franču, jo itāļu valodas gramatikai ir daudz līdzības ar nosauktajām valodām;
• pilnveidot sevi, apgūstot jaunas iemaņas;
• iegūt jaunas karjeras iespējas vai biznesa partnerus, apgūstot valodu kopā ar citiem domu biedriem.

Itāļu valodā runā aptuveni 70 miljoni cilvēku, un tā ir oficiālā valsts valoda ne vien Itālijā, Vatikānā un Sanmarīno, bet arī Šveicē. Itāļu valoda ir uzskatāma par ceturto visbiežāk apgūtāko valodu pasaulē! Ja arī Jūs vēlaties apgūt itāļu valodu vairāk par pamazināšanām, lai konkurētu darba tirgū vai veltītu nopietnu izziņu ar Itālijas kultūru saistītos jautājumos, tad Jums piemērotākā izvēle būs intensīvie valodu kursi. Par iespējām apgūt itāļu valodu, lasiet raksta turpinājumā!

Valodu kursi  to viedi
Uzsākot jebkuras valodas apguvi ir jātiek skaidrībā par to, kādas intensitātes kurus vēlaties apmeklēt, tāpat, vai mācīsieties valodu klātienē pie pasniedzēja ar citiem studentiem, vai tomēr ņemsiet privātstundas. Daļa cilvēku izvēlas apgūt valodu ar mūsdienīgu metodi, mācoties tiešsaistē.

Grupu kursi – valodas apguve grupās ir iespēja iegūt jaunus draugus vai biznesa partnerus. Mācoties grupās, tā ir arī iespēja attīstīt savas saskarsmes spējas un iemaņas komunicēt. Runas treniņš un valodas barjeras pārkāpšana ir vienas no galvenajām mācību procesa sastāvdaļām.

Individuālie kursi klātienē – ne vienmēr ir nepieciešama domubiedru grupa, lai apgūtu interesējušo valodu. Intravertāki cilvēki dos priekšroku individuālajiem kursiem, kur pasniedzēja uzmanība ir vērsta tikai Jums vienam. Tā nav tikai par sevi nepārliecinātu cilvēku izvēle, jo patiesībā šī mācību metode būs efektīvākā, ja mērķis ir valodu apgūt īsākā laika periodā.

E-mācības jeb tiešsaistes valodu kursi – mūsdienīga valodas apguves pieeja būs e-mācības jeb valodas apguve tiešsaistē. Izvēloties šo mācību metodes veidu, maldīgs ir uzskats, ka valodas apguve nebūs mazāk intensīva un prasības būs zemākas. Mācoties valodu Online vidē, Jūs būsiet ciešā pasniedzēja uzraudzībā un Jums tiks sagatavots individuāls plāns pēc kura vadīties, lai apgūtu mācību vielu konkrētā laika posmā. Kad pirmais mācību posma plāns izpildīts, pasniedzējs novērtēs apgūtās spējas un noteiks tālāko mācību procesu.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


Valodas prasmes līmeņi
Valodas prasmes var novērtēt līmeņos. Eiropas Padome ir noteikusi pamatnostādnes valodu apguvei, kuru pamatā ir vienoti principi. Tiek izdalīti trīs valodas līmeņi – A pamatlīmenis, B vidējais līmenis un C augstākais līmenis. Katru no tiem izšķir sīkāk. Cītīgi apgūstot valodu, Jūsu prasmes pilnveidojas.

A pamatlīmeni iedala:
• A1 – iesācēju līmenis. Kursi iesācējiem nodrošinās, ka pratīsiet komunicēt vienkāršās situācijās, zināsiet ikdienišķas frāzes un izteicienus, un pratīsiet tos pielietot piemērotās situācijās. Mācēsiet pastāstīt par sevi, citiem, varēsiet aprakstīt priekšmetus un spēsiet atbildēt uz jautājumiem par šīm tēmām. 
• A2 – elementārais līmenis. Šajā līmenī, cilvēks ir pārliecinātāks par savām valodas spējām. Viņš labāk izprot citu sarunas dalībnieku teikto un jūtas pārliecinātāks vienkāršas komunikācijas situācijās. Prot izteikties paplašinātiem teikumiem, aprakstot lietas, apkārtni, cilvēkus.

B vidējo līmeni iedala:
• B1 – zemāks par vidējo līmeni. Saprot informāciju par labi zināmiem tematiem ar ko saskaras sev apkārtējā vidē. Pārzin standartfrāzes un prot tās pielietot. Plašs vārdu krājums par sev interesējošām tēmām. Spēj izveidot aprakstošu tekstu par pašam tuviem tematiem. 
• B2 – vidējais līmenis – spēj uztvert sarežģītāku un abstraktāku stāstījumu galveno domu. Var piedalīties diskusijās un argumentēt par tēmu. Nesagādā problēmas saprasties ar cilvēkiem, kuriem apgūtā valoda ir dzimtā un sarunāties brīvi un nepiespiesti, lai izklāstītu savas pārdomas.

C augstāko līmeni iedala:
• C1 – augstāks par vidējo līmeni. Prot iesaistīties diskusijās par sarežģītiem tematiem, jūt zemtekstus. Spēj izmantot zināšanas darba vai mācību vajadzībām. Spēj sarunāties brīvi un plūstoši, pārvalda valodu teicamā līmenī. 
• C2 – eksperta līmenis. Profesionālis, kurš pārvalda valodu izcilā līmenī klausoties, lasot, sarunājoties, uzstājoties un rakstot. 

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Valodu kursi Rīgā pie vadošajiem speciālistiem!
Skrivanek Baltic valodu skola Valodumacibas.lv piedāvā interesentiem apgūt itāliešu valodu bez pieredzes. Mācības notiek grupās no 5 līdz 8 personām. Ja neesat pārliecināts par to, vai kursi attaisnos Jūsu ieceres – atnāciet uz izmēģinājuma nodarbību un tās apmeklējums būs bez maksas. 

Itāļu valodas kursi Rīgā – viena zvana attālumā! Piesakieties itāliešu vai citiem valodu kursiem jau tūlīt, zvanot pa tālruni (+371) 29 337 892 vai sūtot interesējošos jautājumus uz e-pasta adresi: skola@skrivanek.lv. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)