Banner 980x90

Izbrauciens ar jahtu – ideja vasarīgai atpūtai ar ģimeni, draugiem vai mīļoto

Vasara ir lielisks laiks atpūtai svaigā gaisā, pie un uz ūdens. Vai esat kādreiz braukuši ar jahtu? Tā ir atpūta, ko vislabāk izbaudīt tieši vasarā. Izbrauciens ar jahtu būs piemērots gan ģimeniskai atpūtai, izklaidei kopā ar draugiem, kā arī romantiskai kopā būšanai ar mīļoto cilvēku.

Lai gan pirmajā brīdī šķiet, ka izbrauciens ar jahtu ir tāda luksusa izklaide, kas pieejama vien bagātajiem un slavenajiem, patiesībā ikviens par salīdzinoši pieejamu samaksu var izbaudīt braucienu ar jahtu, ja vien zina, kur meklēt šādu pakalpojumu.

Viens no veidiem, kā ātri un ērti varat iegādāties izbraucienu ar jahtu gan sev, gan kā dāvanu kādam citam, ir doties uz interneta veikalu lieliskadavana.lv, kur vienuviet pieejami daudzi un dažādi pakalpojumi, ko uzņēmēji piedāvā gan Latvijā, gan kaimiņu zemēs. Pakalpojumu klāstā ir arī izbrauciens ar jahtu: 
Ar pāris klikšķu palīdzību dažu minūšu laikā varat veikt pakalpojuma iegādi, izvēloties sev gan ērtāko samaksas, gan saņemšanas veidu. Pirkumu iespējams jau noformēt kā gaumīgu dāvanu karti, ja plānojat to pasniegt kā dāvanu, piemēram, jubilejā, kāzās vai kāzu gadadienā.

Atpūta uz jahtas – lieliska relaksācija 
Jautāsiet, kāpēc atpūsties uz jahtas, ja var tāpat atpūsties pludmalē? Bet kāpēc gan neizmēģināt kaut ko savādāku? Izbrauciens ar jahtu dos jums iespēju daudz intensīvāk izbaudīt sauli un vēju, sajust īsti vasarīgu atvaļinājuma un brīvdienu noskaņu. Protams, ka brauciena laikā varēs notver lieliskus skatus un uzņemt brīnišķīgas bildes, kas paliks par atmiņu no šī jaukā piedzīvojuma.

Atpūta tāpat kā pienākumi ir jāieplāno savā ikdienā, lai būtu līdzsvars, lai varētu uzkrāt spēku, enerģiju un jaunas emocijas, kas pēc tam atkal ļauj daudz produktīvāk sevi realizēt citos darbos. Uz jahtas baudīsiet mieru, relaksēšanos, ūdens dziedinošo spēku un daudz intensīvāk sajutīsiet dabas varenību un skaistumu.

Kruīzs ar jahtu diviem – sviniet un izbaudiet mīlestību!
Kvalitatīvs laiks, ko pavadāt kopā ar savu mīļoto cilvēku, ir vislabākais ieguldījums jūsu attiecībās un to stiprināšanā. Lai jūsu kopīgā ikdiena un atpūtas brīži būtu daudzveidīgi un patīkamu emociju pilni, ir būtiski neiegrimt rutīnā, ieteicams ik pa laikam izmēģināt kaut ko jaunu, dažādot savu atpūtas pieredzi.

Izbrauciens ar jahtu diviem būs lieliska iespēja izbaudīt romantiskus mirkļus un divvientulību: https://www.lieliskadavana.lv/kruizs-diviem-ar-buru-jahtu-raido-jahta-raido. Izbrauciens pa mūsu skaisto Daugavu ar buru jahtu "Raido" būs fantastisks piedzīvojums, ko izbaudīt abiem kopā gan ikdienā, gan svētku mirkļos. 

Tā arī būs laba izvēle, ja nepieciešams pasniegt dāvanu pārim. Šāda dāvana noderēs gan jaunam pārim, kuri tikko kopā uzsākuši dzīves ceļu, gan tiem, kuri kopā jau piedzīvojuši gana daudz un nosvinējuši skaistas kāzu jubilejas, jo izbrauciens ar jahtu ir piemērota atpūta arī gados vecākiem cilvēkiem.

Kas jāzina par braucienu ar jahtu
Plānojot doties izbraucienā ar jahtu, der atcerēties par dažiem nosacījumiem, ko būs jāievēro uz klāja un ko rekomendē kuģošanas speciālisti.

Attiecībā uz apģērbu ieteicams padomāt par kaut ko ērtu, izvēlēties sportiska stila apavus vai staigāt basām kājām. Apavi ar augstiem papēžiem uz jahtas nav atļauti. Tāpat apaviem nedrīkst būt melna zole. Ieteicams paņemt arī līdzi siltāku jaku, jo uz ūdens un brauciena laikā vienmēr ir nedaudz vēsāks nekā uz sauszemes. Ieteicams sagādāt arī galvassegu un saulesbrilles, lai būtu komfortabla atpūta.

Atrodoties uz jahtas, jāievēro visi kapteiņa sniegtie norādījumi, kas attiecas uz pārvietošanos pa jahtu un personīgo drošību. Jāatceras, ka uz ūdens nedrīkst atrasties spēcīgā alkohola reibumā, tāpēc savu izbraucienu ieteicams atzīmēt ar bezalkoholiskajiem dzērieniem vai vieglākiem alkoholiskiem dzērieniem nelielā apjomā.

Dodoties braucienā ieteicams arī padomāt par uzkodām un traukiem, bet jāatceras, ka nedrīkst izmantot neko plīstošu. Svaigā gaisā noteikti būs laba apetīte, tāpēc uzkodas būs ļoti labs veids, kā braucienu padarīt vēl patīkamāku. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)