Banner 980x90

Izglītības iespējas internetā – programmēšanas kursi vidusskolas absolventam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai veiksmīgi konkurētu darba tirgū, nepieciešams izvēlēties tādu profesiju, kas vienmēr būs pieprasīta. Mūsdienās gandrīz simtprocentīgu nodarbinātības garantiju sniedz programmētāja kvalifikācija. Salīdzinājumā ar augstskolām, programmēšanas kursi ir ātrāki un izdevīgāki, īpaši tiem, kuri vēlas pēc iespējas ātrāk uzsākt patstāvīgas darba gaitas. Pēc kursu absolvēšanas var gan strādāt, gan iestāties universitātē un iegūt augstāko izglītību datorikas nozarē.

Tālmācības programmēšanas kursi – kvalifikācija viena gada laikā
Latvijas Tālmācības profesionālais centrs (LTPC) piedāvā dažādas tālmācības programmas, kas kvalitātes ziņā neatšķiras no mācībām klātienē. Izvēloties LTPC programmēšanas kursus, Jūs iegūsiet
- pedagoģisko, metodisko un tehnisko atbalstu visu studiju laikā;
- valsts atzītu izglītības apliecinājumu, kas ļaus strādāt gan Latvijā, gan ārzemēs;
- iespēju turpināt studijas LTPC partneru augstskolās ar atlaidi.

Programmēšanas kursi ir pieejami ikvienam vidusskolas absolventam, kurš vēlas saistīt savu profesionālo dzīvi ar operētājsistēmu un lietojumprogrammu izstrādi, WEB dizainu, mājaslapu veidošanu un pilnveidošanu. Papildu tiek apgūti uzņēmējdarbības un ekonomikas pamati, saskarsmes kultūra, projektu vadība. Gada laikā teorijas un prakses apmācības aizņem 960 stundas, un kvalifikācija tiek piešķirta pēc veiksmīga eksāmena nokārtošanas.

Darba iespējas pēc kursu absolvēšanas
Programmētāja izglītība paver plašas iespējas darba tirgū, jo datorzinātne attīstās strauji un prasa arvien lielāku speciālistu skaitu. LTPC programmēšanas kursi sniedz programmēšanas tehniķa kvalifikāciju, kas atbilst 3. profesionālās kvalifikācijas līmenim. Cilvēks ar šādu izglītības līmeni spēj kvalitatīvi izpildīt darba pienākumus, kā arī patstāvīgi plānot un organizēt darba gaitu. Jaunie programmēšanas speciālisti var
- strādāt dažāda mēroga organizācijās, veidojot un pilnveidojot programmatūru;
- kļūt par pašnodarbinātām personām vai individuālajiem komersantiem, izstrādājot projektus un pielāgojot tos klientu prasībām;
- paplašināt zināšanas un pretendēt uz vadošu amatu, iegūstot 1. un 2. līmeņa profesionālo augstāko izglītību.

Lai kļūtu par LTPC studentu, nepieciešams aizpildīt pieteikumu mājaslapā ltpc.lv. Trīs dienu laikā LTPC sazināsies ar Tevi un vienosies par līguma slēgšanu. Topošajam studentam jāparaksta līgums LTPC birojā vai arī caur pastu un jāveic pirmā mācību samaksa 10 dienu laikā. Mācības notiek e-vidē LTPC.lv, kur katram studentam tiek izveidots profils. Programmēšanas studenti var piedalīties arī klātienes nodarbībās, par kuru datumiem tiek paziņots iepriekš.

Tālmācības programmēšanas kursi palīdzēs Tev spert pirmo soli darba tirgū. Ienāc ltpc.lv un uzziniet vairāk par studijām internetā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)