Banner 980x90

Izlaidums Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžā

Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžā (UCAK)  Ķengaraga ielā 3/1, 17.janvārī plkst.11.00  notiks otrais nepilna laika neklātienes studiju izlaidums, kur tiks pasniegti pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības diplomi par ugunsdrošības un civilās aizsardzības tehniķa kvalifikācijas piešķiršanu, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Marita Masule.

Diplomus saņems 20 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) amatpersonas ar speciālajām dienesta pakāpēm no VUGD Rīgas reģiona pārvaldes, VUGD Vidzemes reģiona brigādes, VUGD Zemgales reģiona brigādes, VUGD Kurzemes reģiona brigādes, VUGD Latgales reģiona brigādes, Iepirkumu un nodrošinājuma pārvaldes un Operatīvās vadības pārvaldes.

Studijām nepilna laika neklātienē pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmā "Ugunsdrošība un ugunsdzēsība" uzņem VUGD amatpersonas ar speciālajām dienesta pakāpēm. Amatpersonas, kuras saņem diplomus, studijas uzsākuši pirms 3,5 gadiem.

UCAK absolventiem ir iespēja turpināt studijas Rīgas Tehniskajā universitātē, iegūstot 2.līmeņa profesionālo augstāko izglītību, kvalifikāciju – ugunsdrošības un civilās aizsardzības inženieris.
Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledža dibināta 2002.gadā, kuras darbības mērķis ir sagatavot speciālistus darbam VUGD un citos ugunsdrošības, glābšanas un civilās aizsardzības dienestos un formējumos, kā arī iestādēs un komercsabiedrībās.

Informācija par UCAK:  http://www.ucak.vugd.gov.lv/



Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)