Banner 980x90

IZM informēs par pētījumu optimālam skolu tīkla attīstības modelim Latvijā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Rīt, 11.aprīlī, plkst.10 Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM) notiks preses konference, kurā ministrijas un skolu tīkla attīstības modeļa pētījuma eksperti iepazīstinās ar pētījuma par optimāla skolu tīkla attīstības modeli Latvijā pirmā starpziņojuma rezultātiem.

Preses konferencē piedalīsies izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (V) un skolu tīkla attīstības modeļa pētījumu grupas eksperts, karšu izdevniecības "Jāņa sēta" galvenais redaktors Jānis Turlajs.

IZM pašlaik veic visaptverošu pētījumu, lai nodrošinātu objektīvus datus pašvaldību skolu tīkla optimālai izveidei, kura galvenais mērķis ir izglītības kvalitāte. Pētījuma dati būs nozīmīgs informācijas avots izglītības satura un tā apguves pieejas maiņai, paaugstinot izglītības kvalitāti, nodrošinot efektīvas pārvaldības un finansēšanas sistēmas izveidi.

Līdztekus kompleksi tiks risināti arī skolu tīkla attīstības un pieejamības, kā arī modernas mācību vides izveides un nodrošināšanas jautājumi.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)