Banner 980x90

Izrāde "Retro" Rīgas Krievu teātrī

Režisors – Leonīds Beļavskis

Mākslinieks – Kristaps Skulte

Lomās: L.Lencs, V. Plotņikova, B. Ploskihs, Ņ. Ņeznamova, G. Rosijska, I. Jegorova/L. Golubeva

Aleksandrs Gaļins, dramaturgs un kinoscenārists, popularitāti iemantojis pateicoties lugai "Retro". 1981. g. tā tika iestudēta Maskavas Mazajā teātrī, bet 1983. un 1984. g. kļuvusi par visvairāk iestudētajām lugām, kas spēlētas bijušās PSRS teritorijā.

Smalks, gudrs un aizkustinošs stāsts par ģimeni un sirsnīgu tuvību, par vēlēšanos izkļūt no vientulības labirintiem, kas ir gan patiesi, gan izdomāti. Bet visa notiekošā pamats ir intriga, kuras mērķis ir apprecināt to, kurš nekādā mērā nevēlas vēlreiz precēties. Bet tā taču ir viņa meita un viņas vīrs, kuri zina vislabāk, kas ir vajadzīgs tētim, vai ne?..

Izrāde: 08.06.

Vairāk informācijas: www.trd.lv

Kase: 67 22 53 95

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)