Banner 980x90

Izrādes "Indrāni" ģenerālmēģinājums studentiem

Visiem studentiem 24.maijā pl. 12:00 iespēja apmeklēt izrādes "Indrāni" ģenerālmēģinājumu Rīgas Krievu teātrī par 1,00 Ls! Biļešu iegāde teātra kasē, Kaļķu ielā 16. Biļete derīga, uzrādot derīgu studenta apliecību.

Rūdolfa Blaumaņa lugas "Indrāni" (1904) pamatā ir divu paaudžu konflikts, paaudžu dzīves skatījuma dažādība, kas kļūst par savstarpējo nesaskaņu cēloni un noved līdz strīdam par mantojumu, kas atrisinās, pateicoties viltus vēstulei...

Savam pirmajam iestudējumam uz lielās skatuves Elmārs Seņkovs ir izvēlējies tos pašus jaunos māksliniekus, ar kuriem viņš ir strādājis pie projekta "Graņonka" – scenogrāfu Reini Dzudzilo un kostīmu mākslinieci Kristu Dzudzilo. Režisora asistente - Oļesja Rubene, gaismu mākslinieks - Oskars Prauliņš.
Lomās: Leonīds Lencs, Svetlana Šiļajeva, Aleksandrs Maļikovs, Olga Ņikuļina, Dmitrijs Palēss, Anastasija Timošenko, Jeļena Sigova, Jekaterina Frolova, Oļegs Teterins, Kārlis Krūmiņš, Daņila Maligins.

Izrādes muzikālo noformējumu veido mūziķis Goran Gora jeb Jānis Holšteins.

Elmārs Seņkovs: "Mūsu mērķis – izstāstīt sen visiem zināmo stāstu it kā no jauna; atrast risinājumu, kas aizraus skatītāju, bet ieinteresēt mēs vēlamies ar precīzu un jūtīgu psiholoģisku spēli. Aktieriem nāksies lauzt priekšstatus par tēliem un attīstīt katra tēla dramaturģiju līdz pēdējai niansei.

Mēs vēlamies likt uzsvaru uz divu laikmetu maiņu – jaunās paaudzes un jaunā laika ienākšanu, kas pieprasa pārmaiņas. Un uzdosim jautājumu: ko iesākt ar veco? Kā attiekties pret to, kas bijis? Savās alkās pēc Jaunā – ko mēs gaidām, ko vēlamies? Un, ja atbilde ir – "dzīves mīlestību", "tuvāko mīlestību", tad to būs ļoti grūti, tik grūti iemācīties..."
Vairāk informācijas: http://www.trd.lv
Kase: 67 22 53 95

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)