Banner 980x90

Izraudzīsies Rīgas Ziemassvētku egli

Riga24.lv
Riga24.lv

Pirmdien, 23.novembrī, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks kopā ar SIA ''Rīgas meži'' pārstāvjiem un žurnālistiem dosies uz Tīreļu mežniecību, lai izraudzītos vienu no Rīgas Ziemassvētku eglēm.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Viktors Smirnovs, pasākumu ar muzikālu priekšnesumu ieskandinās Rīgas Centra humanitārās vidusskolas skolēni, kas pagājušajā pavasarī piedalījās eglīšu stādīšanas talkā.

Tīreļu mežniecībā izvēlētā egle tiks greznota 11.novembra krastmalā (tuvāk Akmens tiltam).

Pasākuma nobeigumā plānots stādīt jaunas eglītes, kas augs izvēlētās Rīgas Ziemassvētku egles vietā.

Šāds Ziemassvētku egļu izraudzīšanās pasākums Rīgas mežos tradicionāli norisinās katru gadu, un uz to vienmēr tiek pieaicināti viesi. Iepriekšējos gados pasākumā piedalījušās folkloras kopas, jauniešu koris "Kamēr…", Latvijas hokeja fanu organizācija, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāvji, kā arī daudzi citi kultūras un sociālās jomas darbinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)