Banner 980x90

Izsludina finansēšanas konkursu sporta pasākuma "Lāčplēšu kross" rīkošanai

Riga24.lv
Riga24.lv
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) konkursu par finansiālu atbalstu pasākuma "Lāčplēšu kross" rīkošanai, kurā aicina pieteikt projektus sporta un fizisko aktivitāšu īstenošanai atklātā vai slēgtā teritorijā Rīgas pilsētā. 

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv infomē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde, konkursu rīko, lai sagaidot patriotisko mēnesi, ikvienam rīdziniekam tiktu dota iespēja iesaistīties kopīgā sportiskā pasākumā "Lāčplēšu kross", kurā iespēja pārbaudīt savu sportisko formu, spēku, ātrumu, veicot šķēršļu distanci, tādējādi vienlaicīgi sekmējot gan iedzīvotāju fizisko spēju attīstību, gan valstiskās identitātes apzināšanos. Pasākuma īstenošanai tiks piešķirti 12 000 eiro.

Konkursā aicinātas piedalīties nevalstiskās organizācijas, kurām ir pieredze sporta sacensību un pasākumu organizēšanā. Konkursa nolikums, kā arī saistītie dokumenti pieejami interneta vietnē www.sports.riga.lv sadaļās "Finansēšanas konkursi" un "Aktuāli".

Papildinformācija pieejama pa tālruni 67012669.

Pieteikumi jāiesniedz līdz 3.jūnija plkst.17.00 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Kr.Valdemāra ielā 5, kā arī jānosūta elektroniski uz e-pasta adresi: diana.volnaga@riga.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)