Banner 980x90

Izsludina konkursu uz divām Rīgas Centrāltirgus valdes locekļu vietām

Riga24.lv
Riga24.lv
Izsludināts konkurss uz divām AS "Rīgas Centrāltirgus" (RCT) valdes locekļu vietām, aģentūrai LETA apstiprināja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietnieks Uģis Vidauskis.

Konkursa nolikums apstiprināts vakar, 28.jūlijā, savukārt 1.augustā tas tiks publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Konkursam, kura laikā tiks izraudzīti divi jauni RCT valdes locekļi, varēs pieteikties līdz 2016.gada 15.augustam.

Konkursa nolikums paredz, ka pretendentiem jābūt ar augstāko izglītību finanšu, ekonomikas, uzņēmējdarbības vai tiesību zinātņu jomā un vismaz trīs gadu pieredzi vadošā amatā. Pretendentam jāspēj orientēties un jāizprot jautājumi, kas saistīti ar Rīgas pilsētas pašvaldības tirgu pārvaldīšanu un apsaimniekošanu. Nolikumā iekļauta arī prasība pēc nevainojamas reputācijas.

Brīvas vietas uz RCT valdes locekļu amatiem parādījās pēc tam, kad jūnijā no RCT valdes priekšsēdētāja amata tika atstādināts Anatolijs Abramovs, pret kuru Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) sāka izmeklēšanu saistībā ar korupcijas skandālu. Dienu pēc Abramova atbrīvošanas valdi pameta arī Tatjana Lukina, savukārt uzņēmuma valdē tika iecelts 1982.gadā dzimušais Andris Morozovs, kurš 12.Saeimas vēlēšanās kandidēja no "Saskaņas" saraksta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)