Banner 980x90

Izsludināts konkurss uz Satversmes tiesas tiesneša amatu

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Satversmes tiesas (ST) tiesneša amata kandidātu izraudzīšanas komisija aicina pieteikties konkursā uz ST tiesneša amatu, aģentūru LETA informēja Tieslietu ministrijā.

Pretendentiem jābūt nevainojamai reputācijai, vismaz 40 gadu vecumam, augstākajai izglītībai tiesību zinātnē un vismaz desmit gadus ilgam darba stāžam juridiskajā specialitātē vai zinātniski pedagoģiskajā darbā tieslietu specialitātē.

Tiesneša amata kandidātiem līdz 11.novembrim Tieslietu ministrijā jāiesniedz motivēts pieteikums, dzīves un darba apraksts, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un darba stāžu juridiskajā specialitātē apliecinošu dokumentu kopijas.

Jauns ST tiesnesis nepieciešams, jo pašreizējam ST tiesnesim Kasparam Balodim 2017.gada 30.janvārī beigsies amata pilnvaras.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)