Banner 980x90

Ja vēlaties tīrību uzņēmuma telpās, Jums nepieciešams "Berendsen" maināmo paklāju serviss!

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Vai Jums kādreiz ir ienākusi prātā doma, kā paklājs varētu ietekmēt vidi Jūsu uzņēmumā? "Berendsen" maināmo paklāju serviss ir pierādījis, ka noteikti var, jo tīri un kvalitatīvi paklāji ne tikai uzlabos telpu atmosfēru, bet arī palīdzēs ietaupīt uzņēmuma līdzekļus. Lasiet tālāk un uzziniet, kādā veidā!

Paklāju serviss nevainojami tīrām telpām
Vienmēr tīri paklāji telpās var ievērojami mainīt vidi, kurā uzturas Jūsu darbinieki un uzņēmuma apmeklētāji:
• ir mazāk putekļu gan uz grīdas, gan gaisā, kas palīdz cilvēkiem izvairīties no alerģiskām reakcijām;
• ir iespēja ietaupīt ne tikai paklāju mazgāšanas, bet arī visu telpu tīrīšanas izmaksas, jo telpas būs jātīra retāk;
• nevajadzēs iegādāties ķīmiskos tīrīšanas līdzekļus;
• tiks pasargātas grīdas gan no ātras nolietošanās, ko veicina bieža mazgāšana, gan no bojājumiem, kas rodas no lieka mitruma.

Paklāji pie ieejas padarīs tīrāku grīdu visā ofisā, jo neļaus izplatīties netīrumiem un putekļiem. Šādā vidē ir daudz patīkamāk uzturēties ne tikai Jūsu darbiniekiem, bet arī biroja, kafejnīcas vai veikala viesiem. 

Paklājiem ir gan higiēniska, gan reprezentatīva funkcija
Kvalitatīvs paklājs radīs sakārtotu un profesionālu atmosfēru dažādās iestādēs, sākot no biroja līdz pat skolām un slimnīcām. Ražotnēs un ražošanas uzņēmumos paklāji kalpo vispārējai tīrībai, turklāt gumijas paklāji var pat strādāt kā elektrības novedēji.

Tajā pašā laikā kafejnīcas, veikala vai, piemēram, aprūpes centra apmeklētājiem durvju slieksnis ir viena no pirmajām vietām, ar ko tie sastopas. Tieši tādēļ ir tik svarīgi parūpēties, lai šis pirmais iespaids būtu pēc iespējas labāks un tīrība uzņēmuma telpās atbilstu Jūsu biznesa kvalitātei. 

"Berendsen" maināmo paklāju serviss piedāvā gan kokvilnas, gan citu materiālu paklājus. Lasiet tālāk un uzziniet, kāds paklājs ir piemērotākais Jūsu uzņēmuma telpām!

Paklājus izmanto gan pie ieejas durvīm, gan citās telpās
"Berendsen" maināmo paklāju serviss spēj pielāgoties katra klienta vajadzībām, jo piedāvā septiņu dažādu veidu paklājus:
• gumijas;
• kokvilnas;
• neilona;
• mikrošķiedras;
• dizaina;
• ergonomisko;
• komforta.

Iepazīstieties ar katra paklāja stprajām pusēm un izdariet pārdomātu izvēli!

Gumijas paklājs  lielo āra gružu ienaidnieks
Gumijas paklājs ir noderīgs katram Latvijas uzņēmumam, jo mainīgie laikapstākļi bieži rada slapjdraņķi un dubļus. Dienās, kad ārā valda nepatīkams laiks, arī telpu tīrīšana prasa daudz vairāk pūļu, jo piekaltušos netīrumus ir grūti nomazgāt. Gumijas paklājs ir pirmais Jūsu ofisa tīrības karaspēka rindā – tas sargā slieksni no lielajiem gružiem, kam ir jāpaliek aiz biroja durvīm!
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv


"Berendsen" gumijas paklājiem ir vairākas priekšrocības:
• tie ir veidoti no 100% nitrila gumijas, kas ir ļoti izturīga, tādēļ "Berendsen" gumijas paklājus var izmantot ne tikai iekštelpās un vējtveros, bet arī ārā;
• gumijas paklāja rievas ir speciāli veidotas tā, lai no apavu zolēm tiktu savākti pēc iespējas vairāk gruži.

Gumijas paklājs ir īstā izvēle, ja vēlaties iegūt labu "ārdurvju sargu". "Berendsen" paklāju serviss piedāvā arī vairākus paklājus, kas domāti iekštelpām. Iepazīstieties ar to īpašībām!

Kā atšķiras kokvilnas, neilona un mikrošķiedras paklājs?
Visi šie trīs paklāji vislabāk darbojas iekštelpās, taču katrs mazliet citādi. Lai radītu vizuāli estētisku tēlu, paklājiem, kas atrodas iekštelpās, jābūt pieskaņotiem ofisa interjeram. Tādēļ "Berendsen" piedāvājumā esošos paklājus ir iespējams iegādāties dažādās krāsās un pat ar pielāgotu dizainu. Atliek vien atrast Jūsu gaumei un uzņēmumam atbilstošāko!

Kokvilnas paklāji  profesionāļi mitro netīrumu savākšanā
Kokvilnas paklāja labākā īpašība ir tā spēja savākt līdz pat 5 reizēm vairāk ūdens, nekā tas sver. Tas nozīmē, ka pat lietainākajās dienās, Jūsu uzņēmuma grīdas būs pasargātas no slapjām kurpju zolēm. Šāds mitrums ne tikai padara grīdas netīras, bet arī bojā to virsmu un veicina ātru nolietošanos, jo, piemēram, koka grīdas bieži vien pat nav ieteicams mazgāt ar ūdeni. Kokvilnas paklāji neslīd pa grīdas segumu, jo to gumijas pamatne pieķeras grīdai un neļauj paklājam izkustēties no vietas.
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
Neilona paklājs  netīrumu slazds
Salīdzinot ar kokvilnas paklājiem, neilona paklājs ir lielāks palīgs tieši sauso netīrumu savākšanai. Paklāja materiāls ir veidots tā, lai netīrumi tiktu kārtīgi noberzti no kurpju zolēm un ieslodzīti starp neilona dziļākajām šķiedrām. Pie tam paklāja krāsa ir speciāli izvēlēta tā, lai netīrumus būtu grūti saskatīt. "Berendsen" neilona paklājs savāc līdz pat 80% putekļu un citu netīrumu, kas ievērojami uzlabos telpu tīrību.
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
Mikrošķiedras paklājs skarbākais cīnītājs pret netīrumiem
Mikrošķiedra ir materiāls, ko izmanto dažādam tīrīšanas aprīkojumam, piemēram, paklājiem, lupatiņām un mopiem.

Mikrošķiedras materiāls efektīvi:
• pievelk putekļus un neļauj tiem izplesties gaisā;
• uzsūc mitrumu daudz ātrāk nekā kokvilna;
• absorbē uzsūkto mitrumu un neļauj tam izplatīties.

Mikrošķiedras paklājs apvieno labākās kokvilnas un neilona paklāja īpašības, jo vienlīdz labi savāc gan mitros, gan sausos netīrumus. "Berendsen" mikrošķiedras paklāju apakša ir segta ar speciāli izveidoto "Ultra grip" pamatni, kas notur paklāju nekustīgi vienā vietā un neļauj nodilt apakšā esošajam grīdas segumam.
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
Visi šie paklāji ir nepārspējami savos uzdevumos.

Dizaina paklāji  daļa no Jūsu uzņēmuma vīzijas
Vai vēlaties sava uzņēmuma apmeklētājiem skaidri, taču neuzbāzīgi norādīt uz Jūsu darbības virzienu? Tagad tas ir iespējams ar "Berendsen" dizaina paklājiem:
• izvēlieties kādu no jau gatavajiem dizainiem;
• izveidojiet paklāju ar uzņēmam atbilstošu personalizētu zīmējumu;
• pasūtiet paklāju ar uzņēmuma logo.
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
Šādi paklāji lieliski reprezentē Jūsu vīziju, piemēram, restorānos un kafejnīcās bieži tiek izvēlēti paklāji ar kafijas pupiņu motīvu, taču bērnudārzos un skoliņās lieti noder paklājs ar spēli "Cirks". Šāds vizuālais noformējums kalpo ne tikai skaistumam, bet arī atmosfēras radīšanai un pat bērnu spēlēm.
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
"Berendsen" maināmo paklāju serviss ražo paklājus, kas ir specializēti ne tikai netīrumu savākšanai, bet arī darbinieku labsajūtas veicināšanai. Turpiniet lasīt un uzziniet, kas tajos ir atšķirīgs!

Ergonomiskais un komforta paklājs Jūsu darbinieku labsajūtai
Paklājiem, kas ir radīti darbinieku pašsajūtas uzlabošanai, ir atšķirīgs materiāla sastāvs. "Berendsen" speciālisti ir piemeklējuši labākos tehniskos risinājumus, lai šie paklāji absorbētu spēcīgus sitienus un atbalstītu darbinieku pēdas, kā arī mugurkaulu.

Ergonomiskais paklājs netīrumus savāc tikpat labi kā citi "Berendsen" paklāji, taču tas ir speciāli veidots tā, lai tiktu radīta darbam droša vide. Tas ir vizuāli pievilcīgs, turklāt tam ir slīpas malas, lai nevarētu aizķerties.
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
Komforta paklājs ir labākā izvēle darbiniekiem, kuriem vairākas stundas darba laikā ir jāpavada uz kājām, jo tas:
• amortizē cilvēka svaru, noņemot slodzi no kājām;
• palīdz atbrīvot muskuļus, kurus nav nepieciešams izmantot stāvēšanai;
• cīnās ar nogurumu, ko rada sasprindzinājums ķermenī. 

Komforta paklājs saglabā arī higiēnas funkciju
Komforta paklājs ir pielāgots arī tam, lai no tā tiktu novadīts liekais ūdens un paklāja materiāls nekļūtu slidens. Tāpat tas ir apstrādāts ar antibakteriālu līdzekli, lai novērstu baktēriju izplatību. Komforta paklājs padarīs Jūsu darbinieks veselākus un laimīgākus – izvēlieties šādu paklāju un Jūsu darbinieki būs Jums pateicīgi!
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
Vēlaties ietaupīt uzņēmuma līdzekļus?

Kā strādā maināmo paklāju serviss
Higiēnas pakalpojumu uzņēmums "Berendsen" jau vairākus gadus nodrošina augstas kvalitātes paklāju servisu visā Latvijā. Tas ir ērts un ātrs veids, kā parūpēties par telpu tīrību. Jums ir tikai jāpiesakās un jāizvēlas paklāju veids, jo viss pārējais tiks izdarīts Jūsu vietā:
• "Berendsen" serviss atvedīs Jūsu izvēlētos paklājus un tos novietos  norādītajās vietās;
• pēc saskaņotā grafika netīrie paklāji tiks apmainīti pret tīriem un svaigiem;
• netīrie paklāji tiks iztīrīti un pārbaudīta to kvalitāte.

Jums vairs nav jādomā par paklāju tīrīšanu un uzturēšanu – to visu izdarīs "Berendsen" maināmo paklāju serviss. Lai cik liels vai mazs būtu uzņēmums, "Berendsen" paklāju serviss būs izdevīgs arī Jums!




"Berendsen" maināmo paklāju serviss ir ceļš pie tīrāka un patīkamāka ofisa – apskatiet plašo iespēju klāstu un parūpējieties par uzņēmuma darbiniekiem un klientiem. Ja Jums ir radušies jautājumi, droši sazinieties ar "Berendsen" klientu konsultantiem, kuri Jums palīdzēs rast atbildes uz visiem jautājumiem. Ienāciet mājaslapā www.berendsen.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)