Banner 980x90

Jau šo sestdien nāc uz "Jauns! Drosmīgs! Muzikāls!"

Valmierā un tās tuvumā dzīvo jauni, drosmīgi un muzikāli jaunieši, kas tā vien alkst atklāt karsto vasaru uz muzikālā bāra skatuves! Nāc arī Tu uz "Chill-inn" 1.jūnijā plkst.15.00, lai kopā ar žūriju noskaidrotu spilgtākos jaunos mūziķus! Tev tur noteikti IR jābūt, jo Tava balss ir svarīga!

Spirdzinošajā konkursā uzstāsies 16 jaunieši no Burtniekiem, Bērzaines, Rubenes un Valmieras puses, kas publiku un žūriju priecēs ar veseliem desmit priekšnesumiem. Un tieši Tev būs iespēja atbalstīt savu favorītu, balsojot ar latiem un santīmiem, kuri nonāks vietējā labdarībā.

Jaunos mūziķus vērtēs un komentēs Valmierā atpazīstamas personības, kuru ikdienas darbs ir saistīts ar mūziku - dziedātāja un komponiste Elīna Krastiņa, grupu "Kiss of the dolls" un "INDYGO" menedžeris Matīss Bērzs, Valmieras Kultūras centra pūtēju orķestra "Signāls" vadītājs un diriģents Mārtiņš Birnis, "Radio Valmiera" programmu direktors Andris Jurga un "Chill-inn" menedžere Egija Zirapa.

Un tas nav viss! 1.vietas ieguvējs savā īpašumā saņems īpašu trofeju miniatūras ģitāras formā. Protams, netiks aizmirstās pārējās godalgotās vietas un pārējie konkursa dalībnieki! Par to paldies sakām AS "Valmieras Piens", ziedu salonam "Rēzija", veikalam "T-Bode", SIA "Neldi" un SIA "Rūjienas saldējums", kā arī liels paldies Valmieras Jaunatnes centram "Vinda" par instrumentiem un "Chill-inn" par viesmīlīgajām telpām!

Pasākumu organizē VNF Jauniešu ideju laboratorija (JIL), kas dod iespēju jauniešiem īstenot savas idejas Valmierā un tuvākajā apkārtnē. Konkurss "Jauns! Drosmīgs! Muzikāls!" ir viens no veidiem, kā VNF JIL veic naudas piesaisti jauniešu idejām.

Esi 1.jūnijā "Chill-inn" starp tiem, kas ir JAUNI, DROSMĪGI un MUZIKĀLI!

Papildu informācija:
Lāsma Kokenberga
VNF Jauniešu ideju laboratorija
Tālrunis: 26169242; e-pasts:
Blogs: http://www.jilvalmiera.wordpress.com
Twitter: @VNFJIL

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)