Banner 980x90

Jaunās Salaspils sporta halles atklāšana - Valsts svētku priekšvakarā

31.oktobrī aprit tieši gads kopš likts jaunajai sporta hallei. Šobrīd dāvana pilsētai 20.dzimšanas dienā - jaunā, SIA "Re&Re" būvētā sporta halle - jau gaida atklāšanas svētkus 16.novembrī, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv vēsta Salaspils novada domes Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Lolita Trukšāne.

Salaspils novada domes izpilddirektors Andrejs Jaunkalns ar darbu realizāciju ir apmierināts: "Būvdarbi hallē ir noslēgušies, un jau šobrīd ir skaidrs, ka izdevumu summa ir par 28 108,37 Ls mazāka nekā līgumā noteiktā. Ietaupījums panākts, pateicoties regulārai apjomu precizēšanai būvdarbu laikā. Šos līdzekļus izmantosim halles iekārtošanai un aprīkojuma iegādei."

Halles svinīgā atklāšana paredzēta 16.novembrī, kas vainagosies ar simbolisku lāpas iedegšanu un krāšņu uguņošanu. Svētkos 16. un 17.novembrī hallē notiks Latvijas handbola čempionāta virslīgas spēles, turklāt 17.novembra spēles varēs vērot tiešajā TV translācijā.

Šobrīd vēl turpinās iekārtošanas darbi. Gatava uzņemt sporta komandas jau ir lielā zāle ar Kanādas kļavas grīdas segumu, kā arī aerobikas un austrumu cīņu zāle. Drīz būs gatava trenažieru zāle un sauna, kuras apmeklējumu pēc slodzes ir iecienījuši sportisti.

Halles 2.stāvā ikviens interesents varēs bez maksas izmantot galda spēļu zonu, kur būs modernas un arī klasiskās spēles - novuss, galda teniss un citas.

Savu gandarījumu pauž arī domes priekšsēdētāja vietniece sociālajos un sporta jautājumos Malda Caune: "Salaspils to ir paveikusi pati saviem spēkiem, neaizņemoties no valsts vai Eiropas. Tā ir mūsu - salaspiliešu nauda. Un salaspilieši nu ir sagaidījuši rezultātu. Pēdējo 20 gadu laikā šī ir vienīgā jaunā celtne novadā - ļoti vajadzīga un ļoti gaidīta. Šajos gados pašvaldībai realizēt tādu projektu - tas ir sasniegums."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)