Banner 980x90

Jauno jātnieku skola rīko zīmējumu konkursu BKUS

Jauno jātnieku skola (JJS) šī gada maijā jau otro gadu rīko zīmējumu konkursu Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) mazajiem pacientiem, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja konkursa organizatori.

Šogad konkurss notiek sadarbībā ar Draugiem.lv. Zīmējumu konkursa tēma ir "Mans draugs – zirgs".

Tieši pirms gada Jauno jātnieku skola parakstīja Labas gribas sadarbības protokolu ar BKUS vadību, kura ietvaros JJS un "Baltijas papīrs" dāvina bērnu slimnīcas mazajiem pacientiem visu zīmēšanai nepieciešamo – papīru, krāsas, otas un zīmuļus. Bērniem tā ir iespēja radoši izpausties un darīt priecīgāku atveseļošanās procesu. Konkurss notiks divus mēnešu garumā – no 15.maija līdz 15.jūlijam.

Bērnu zīmējumi tiks izvietoti Jauno jātnieku skolas Draugiem.lv lapā – www.draugiem.lv/jjs, kur ikviens varēs nobalsot par sev tīkamāko zīmējumu. Labāko darbu autori tiks pie saldām balvām un ielūgumiem visai ģimenei uz Vislatvijas Zirgu dienām, kuru ietvaros tiks atklāta arī mazo mākslinieku zīmējumu izstāde. Vislatvijas Zirgu dienas norisināsies šī gada 20. un 21.jūlijā Inčukalnā, Jauno jātnieku sporta centrā.

Plašāka informācija par konkursu atrodama Jauno jātnieku skolas mājaslapā www.latvianhorses.lv un www.draugiem.lv/jjs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)