Banner 980x90

Kādas ieejas durvis izvēlēties dzīvoklim vai privātmājai?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šodien Latvijā ir ļoti plašs zemas kvalitātes durvju piedāvājums, zemas kvalitātes produkti pārsvarā tiek ievesti no Krievijas, Ukrainas, Ķīnas un Baltkrievijas. Šo valstu piedāvātie produkti tiek aprīkoti ar ļoti zemas drošības pakāpes slēdzenēm, kas padara konstrukciju par nedrošu, bet pats būtiskākais, kam tiek likts viss uzsvars, ir tas, lai durvis pievilcīgi izskatās. Un mēdz būt, ka par šādiem produktiem tiek prasīta milzum liela nauda, pat vairāki simti un tūkstoši eiro. 

Visiem ir zināms ka Ķīniešiem ir talants izgatavot ļoti zemas kvalitātes produktus, kas izskatās labi un vēl lēti maksā. To pašu arī ir iemācījušies baltkrievi, krievi un ukraiņi. Diemžēl Latvijā ir ieradums vairāk pievērst uzmanību tieši uz cenu un izskatu, tādēļ mūsu Latvija burtiski ir noklāta ar šādām zemas kvalitātes durvīm.

Publicitātes fotoPublicitātes foto


Uzņēmums Skydas specializējas sertificētu pretuzlaužamu durvju pārdošanā un uzstādīšanā. Mūsu uzņēmums ir ļoti ieinteresēts padarīt katru mājokli par drošu, uzstādot Skydas Standart 2 vai Skydas Standart 3 durvis, tiek panākta ne tikai ļoti augsta drošība, bet arī siltumizolācija un skaņas izolācija – visi trokšņi, kas norisinās kāpņu telpā, tiks slāpēti līdz maksimālam minimumam.

Skydas Standart 2 durvis pēc sertifikācijas atbilst telpām ar augstu ielaušanās risku, Skydas Standart 3 pēc sertifikācijas atbilst telpām ar ļoti augstu ielaušanās risku, savukārt Skydas Premium durvis pēc sertifikācijas atbilst telpām ar ekstremālu ielaušanās risku.

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Skydas izstrādātajiem produktiem tika veiktas pārbaudes un iegūti sertifikāti – siltumizolācija, skaņas izolācija, vēja nacaurlaidība, 100’000 un 200’000 atvēršanas cikli, triecienizturība, vēja slodze, ugunsdrošība, pretuzlaušana, ložu izturība, mitrumizturība, ūdens izturība. Skydas produkti atbilst visiem Eiropas Savienības standartiem, durvis ir ieguvušas CE kvalitātes marķējumu, kas mūsdienās durvju jomā ir ļoti liels retums.

Skydas durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem, tiek izgatavoti jebkuras sarežģītības pakāpes nestandarti.

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Mūsu uzņēmums garantē, ka durvis padarīs dzīvokli klusāku un drošāku, savukārt privātmāju durvis samazinās siltuma zudumus, jo Skydas Standart 1 iztur -30 grādu salu, savukārt Skydas 2000, Skydas Plus un Skydas Premium konstrukcijas iztur ekstremālu salu līdz -45 grādiem.

Esiet laipni gaidīti mūsu salonā Rīgā, Hanzas ielā 6.
info@skydas.lv
www.skydas.lv 

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Publicitātes fotoPublicitātes foto
Publicitātes fotoPublicitātes foto
Publicitātes fotoPublicitātes foto
Publicitātes fotoPublicitātes foto
Publicitātes fotoPublicitātes foto
Publicitātes fotoPublicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)