Banner 980x90

Kāds vīrietis tramvajā pārvadājis zalkti

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Pašvaldības policisti sabiedriskajā transportā sastapuši vīrieti, kurš maisā pārvadājis zalkti.

Kā aģentūru LETA informēja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP), piektdien, 26.augustā, RPP Centra pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu vīrieti, kurš sabiedriskajā transportā brauc ar čūsku. Kārtības sargi tramvaju pārtvēra pieturā "Aspazijas bulvāris", no kura izkāpa izsaucējs un norādīja uz vīrieti, kuram maisā esot čūska.

Policisti piegāja pie vīrieša un lūdza uzrādīt iepirkuma maisa saturu. Aculiecinieka sniegtā informācija apstiprinājās, proti, maisā tika konstatēts zalktis.

Vīrietis paskaidroja, ka čūsku esot atradis Šmerļa ielā uz ielas braucamās daļas, pēc kā to paņēmis un devies uz mežu, lai nogādātu to drošā vidē. Personas teiktais neatstāja pārliecību par viņa patiesajiem nodomiem, jo mežu vīrietis devies meklēt Rīgas centra virzienā, nevis turpat Šmerlī, kur atradis zalkti. Čūska konfiscēta un nogādāta Rīgas Zooloģiskajā dārzā.

Pirmdien, 29.augustā, sazinoties ar Rīgas Zooloģisko dārzu, noskaidrots, ka zalktis ir vesels un jau pēc pāris dienām tiks palaists mežā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)