Banner 980x90

Kalnciema kvartālā būs Maskavas labākais retro mūzikas kolektīvs VIA"Tatjana"

25.jūnijā Kalnciema kvartālā koncertu sniegs vokāli instrumentālais meiteņu ansamblis no Maskavas VIA "Tatjana", kura repertuāru veido skaistākās 20.gadsimta 30.-60.gadu melodijas.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja mārketinga aģentūra "PR LINIJA", ansambļa dalībnieces ir Maskavas mūzikas un teātra mākslas augstskolu absolventes. Pazīstamās dziesmas no Leonīda Utjosova, Klaudijas Šuļženko, Izabellas Jurjevas un Annas Germanas, pateicoties viņām, savu aktualitāti nezaudē arī mūsdienās.

Ansambļa VIA "Tatjana" uzstāšanās notiek Kalnciema kvartāla ceturtdienas brīvdabas koncertu ietvaros, sadarbībā ar mārketinga aģentūru PR LINIJA un draudzīgo dzīvesvietu izīrētāja Aparthotel RYGAPARTMENT atbalstu. Koncerts visiem interesentiem ir bez maksas.

Vasaras vakara programma solās būt visnotaļ piesātināta. Sākot no plkst.19.00 par Kalnciema kvartāla viesu labsajūtu gādās brīvdabas kafejnīcas, bet publiku Izklaidēs grupa "Retro Limited". Pēc tam uz skatuves uzstāsies VIA "Tatjana". Tas aizvedīs klausītājus 20.gadsimta sākumā. Sirsnīgas un jautras melodijas par mīlestību, draudzību un laimi uz mirkli jūs aiznesīs uz apburošo laikmetu, kur čirkst patafons un sievietes valkā krepdešīna kleitas.

Virtuoza stilizācija, skanīgas balsis, asprātīgi aranžējumi un dziesmas, kuras mēs atcerēsimies no savas bērnības. Meitenes ne tikai izpilda vecās dziesmas - viņas prot pārvērst nostaļģiju maģijā, katru numuru noslīpējot kā dārgakmeni. Viņas ar ovācijām sagaida gan jaunieši, gan izvēlīgi intelektuāļi, neatkarīgi no vecuma un mentalitātes. Ar patiesu mīlestību atlasītās dziesmas ir ļoti dažādas: katrai ir sava vēsture, temperaments, raksturs. Gluži kā pašām ansambļa VIA "Tatjana" dalībniecēm – daiļavām krāšņajos vintāžas tērpos.

Retro kolektīvā VIA "Tatjana" muzicē: pianiste Valērija Kogana, kontrabasiste Soņa Gaļimova, ģitāriste Irina Nahumova, sitaminstrumentāliste Marfa Gorinja, vijolniece Aļina Masļeņņikova, kā arī vokāliste un projekta radošā dvēsele Miriama Sehona.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)