Banner 980x90

Kalnciema kvartālā notiks "Aukstās modes izpārdošana"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

13.februārī Kalnciema kvartāls aicina uz ''Aukstās modes izpārdošanu'' – dienu, kad Kalnciema kvartāla teritorijā un mājīgajā Vīnu veikala zālē atkal satiksies vietējie modes dizaineri un mākslinieki, izpārdodot ziemas kolekcijas apģērbus, aksesuārus un apavus.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Luīze Pastore, domās atvadoties no ziemas un aizejošās gadsimta zvaigznes, visas dienas garumā atskaņosim "David Bowie" dziesmas, vērosim skatlogu modes dejas performanci, izpārdosim ziemas kolekcijas, piedāvāsim sildošas akcijas, atlaides vai īpašos piedāvājumus ziemas sezonas apģērbiem, apaviem un aksesuāriem.

Aukstās modes izpārdošanas dienā 2016.gada 13.februārī no plkst.10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartāls atvadīsies no pēdējām ziemas paliekām un gatavosies pavasarim kopā ar tādiem LV zīmoliem kā Sin on the Beach, Walt Mizo, Malvine.lv, Krista Elsta Knitwear, Black Swan Riga, Colorfall, ZĪLE, Buduart, Rasma Puspure jewelry, Una Mikuda, YAYOI, 3 wind knots, Zigzagfactory, PetraLV un vēl daudziem citiem tirgotājiem, kas tirdziņa apmeklētājiem piedāvās savu produkciju par īpašām izpārdošanas cenām un ar atlaidēm.

Aukstās modes izpārdošana norisināsies gan omulīgajās Vīna veikala iekštelpās, gan visa Kalnciema kvartāla teritorijā!

Gaidāms arī pārsteigums: plkst.12.00, 12.20 un 12.40 "Spotlight Dance" dejas Izstāžu galerijas skatlogos. Nenokavējiet sākumu – plkst.12.00 būs vērojama modes deja ar vietējo dizaineru apģērbu uznācienu!

Par aktīvu un radošu darbošanos bērniem būs parūpējusies Cepamrotu darbnīca. Darbnīcā "Iepriecini sirsniņu" bērni varēs izgatavot gaismcaurlaidīgus, logā iekarināmus piekariņus gaidāmo sirsniņsvētku noskaņās.

13.februāra Aukstās modes izpārdošana būs vienīgais sezonas modes tirgus. Nākamais sekos tikai 2016.gada 4.jūnijā: lielā "Modes un dizaina diena" vasaras sezonai.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35. Ieeja – bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)