Banner 980x90

Kalnciema kvartālā notiks lielā Modes un dizaina diena

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jaunākā mode un dizains vasaras sezonai būs apskatāmi gada lielākajā un karstākajā modes un dizaina pasākumā Kalnciema kvartālā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Luīze Pastore.

Jau trešo gadu saulainajā kvartāla pagalmā sapulcēsies iecienītākie Latvijas modes un dizaina radītāji, dizaineri, mākslinieki un izplatītāji ar karstākajām kolekcijām, iepriekšējo sezonu izpārdošanām un īpašajiem piedāvājumiem, kā arī gluži svaigi jaunpienācēji, kas plašākai auditorijai savas kolekcijas pieteiks pirmo reizi. Gaidāmi arī pārsteigumi, tomēr lielākos pārsteigumus Modes un dizaina dienas apmeklētājiem sarūpēs paši dizaineri, parādot, kas jauns šosezon sarūpēts no iecienīto zīmolu puses, kā arī – kādi zīmoli pēdējā laikā parādījušies no jauna.

Par saulainu muzikālo noskaņu parūpēsies DJ Henriks Eliass Zēgners.

Darbnīcu bērniem būs sarūpējis bērnu apģērbu zīmols Petra.lv.

Jauno modes un dizaina preču zīmolu pieteikšanās: tirgus@kalnciemakvartals.lv, 26255148.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)