Banner 980x90

Kalnciema kvartālā tiks atklāta Latvijas novadu svētku sezona

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pavasara un vasaras mēnešos Kalnciema kvartāla tirdziņu pārņems Latvijas novadu svētku noskaņas – tirdziņos viesosies Latvijas kultūras pilsētas un pašvaldības, Kalnciema kvartāla apmeklētājiem piedāvājot plašas kultūras programmas, mūziku, dziesmas un dejas, radošās darbnīcas un meistarklases, kā arī būs iespēja pārliecināties par novadu zemnieku un amatnieku bagātīgo piedāvājumu.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Luīze Pastore, novadu svētku sezonu Kalnciema kvartālā atklās 7.maijā ar "Madonas novada dienu", kurā tiek solīta daudzveidīga muzikālā programma, amatnieku paraugdemonstrējumi, dizaina un jaunrades telpa un aktīvas radošās darbnīcas ģimenēm ar bērniem. Pasākumu vadīs novadnieks aktieris Dainis Grūbe.

11.jūnijā Kalnciema kvartālā viesosies Valmieras Vasaras teātra festivāls, kā arī Valmieras novada ražotāji, 18.jūnijā tiks svinēti Kuldīgas svētki, bet 9.jūlijā tirdziņa apmeklētāji varēs baudīt Cēsu pilsētas daudzveidīgo kultūras piedāvājumu.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35.

Ieeja visos pasākumos – bez maksas!

Sekojiet aktuālajai informācijai:

www.facebook.com/kalnciemaiela

www.twitter.com/kalnciemaiela

www.kalnciemaiela.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)