Banner 980x90

Kalnciema kvartāla tirdziņā notiks Jaunā gada labo darbu tirdziņš

Riga24.lv
Riga24.lv

Kalnciema kvartāla tirdziņā sestdien, 2.janvārī notiks Jaunā gada labo darbu tirdziņš, kurā labdarībai varēs ziedot sev nevajadzīgas mantas, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Luīze Pastore.

Ziedojumi tiks pieņemti Kalnciema kvartāla tirdziņā, zilās mājas verandā no plkst.10 līdz 16.

Ikvienai ziedotajai precei jābūt tīrai, funkcionējošai un piemērotai tālākai lietošanai. Ziedot var bērniem paredzētas rotaļlietas, spēles, bērniem un pieaugušajiem domātus apģērbus, apavus, aksesuārus, grāmatas, mūzikas ierakstus, filmas, kā arī interjera un dizaina priekšmetus - vāzes, traukus, tekstila izstrādājumus.

Visas ziedotās lietas tiks sašķirotas un nonāks pie katrai lietai atbilstoša adresāta. Daļa tiks ziedota dažādu sociālo grupu atbalstam, piemēram, biedrībai "Zilais krusts", Rīgas patversmei, sociālās aprūpes centram-pansionātam "Liepa".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)