Banner 980x90

Ķekavas novadā godinās Zelta pārus

Ķekavas novada pašvaldība jau otro gadu apzinājusi tos Zelta pārus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus un ilgāk, lai viņus kopā ar tuvākajiem cilvēkiem aicinātu ierasties aizkustinošā pasākumā par godu Zelta kāzu jubilejai, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Ķekavas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību un konsultatīvās atbalsta daļas speciāliste Vineta Bērziņa.

Zelta pāru godināšanas pasākums "Zelta valsis" notiks 17.oktobrī Ķekavā, Ķekavas kultūras namā.

Rīko Ķekavas novada pašvaldība sadarbībā ar Ķekavas novada kultūras aģentūru, Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centru un biedrību "Sidrabaine". Stipro ģimeņu godināšanu jau otro gadu atbalsta veikals "Alk Outlet" tirdzniecības centrā "Liiba", kas Zelta pāriem pasākumā dāvā šampānieti pirmajam kāzu tostam.

Pērn Ķekavas novada pašvaldības aicinājumam atsaucās desmit stipras ģimenes, kuru stūrakmens balstīts uz mīlestību, cieņu, iecietību, čaklumu un bērnu sirds siltumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)